Wednesday, November 12, 2008

~Demam Exam~

Mcm wish luck untuk diri sendiri jek...Haihh!!

Memandangkan aku dah berjaya mendapatkan clearance slip...
Dah confirm lagi jelas dan nyata esok aku akan berjaya amik slip exam...
Harini nak pulun abehkan esemen group ngan individu...
Smalam sampai tersengguk2 aku ym ngan Mark nak siapkan esemen group tuh...Dari berempat, sorang drop subjek tu, tinggal tiga...Dari tiga...Sorang tu mcm kitorang malas nak contact jek...baik siapkan berdua...Ececeyy...Ikut lagu "Berdua Lebih Baik" la plak...Adeihh...

Dah laa...Aku nak sambung wat esemen nih...Doakan aku bleh abehkan arini jugak!!!
Post a Comment