Friday, November 21, 2008

Tutorial Lepas Kelas

Uhuhu...Kene tag lagi...Diz time ngan Jumie la plaksss...
Tapi skang aku bz sangat nak kire bape markah yang aku bakal dapat untuk esok...
Dan jugak aku tengah bz siapkan mende presentation untuk Ahad ni yang aku tak ketahuan hala bile nak kene present...Takde sape pun nak inform kat aku ke?

Ok lah...Isnin depan ingatkan aku untuk pegi sini dan sini untuk jawap tag...

Sementara tunggu aku nak hapdet blog aku yang tak bape nak senonoh ni...Korang layan je la 3 soklan Engineering Math nih...Tahap dewa tau nak jawap...Tutorial ni aku cilok baeekkk punye dari mana tah laa...Aku pun dah lupe...Lecturer aku mase diploma la nih...Dier suh kitorang jadik bijak-pandai macam tukang jawap soklan ni...Confirm tetiap sem bleh amik Anugerah Dekan...




Puan!! Puan!! Tolong semak tutorial saye ye...Pastu bagi markah skali...Saye takmo la markah cikai2...Saye nak puan kasik A+ terus untuk subjek ni...Hokee?

Hokee waklu!!!

5 comments:

rOhock said...

ahhhhh...jumpe saya kat bilik disiplin

cuteaslina said...

::rOhock::
alaa...dah agak dahhh...nape mesti ke bilik disiplin?saye tak salah...saye tak salahhh...!!! aaa!!!

cookie said...

haa?
tgok soalan without explanation die mcm boleh slesai pakai phetagoras theoram je.ahahaha.check2 pemende la no 5 tido tu,sorry la.cikgu xaja lagi la:D

cuteaslina said...

::cookie::
ni namenye malas nak pikir...kata suh find 'x' so...itu la letter 'x'...apehal plak susah2 mo kire...

epal said...

pandainyeeee...
patot r da masuk u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...