Friday, November 14, 2008

Demam Exam Part 2

Hahaha!!!
Mcm drama la plak siap ader part2 nih...
Dengan ini aku nak mengumumkan aku dah pun berjaya amik slip menduduki peperiksaan...
So, nanti aku dah bleh amik exam...

Ni slip exam aku...Jangan tanya subjek ape yg aku amik sem ni...Mcm tak confident nak score je...

Mesti korang pelikkan...Dah amik slip exam pun nak kecoh dalam blog...Bukan hape...Aku rase dalam banyak2 sem aku belajar kat UNISEL nih...Ni la first time aku amik clearance slip secara jujur dan berhemah...Hehehe...Biasa tu mcm2 taktik aku wat untuk dapatkan slip exam secara senang...Senang cakap...Banyak jugak la aku menipu nak dapatkan slip exam nih...Kak Syima pun penah join komplot taktik aku nak dapatkan slip exam percuma sem lepas...ngeh3x!! Maklum laa...Student yang tergolong dalam kategori rakyat termiskin macam aku nih, mana la mampu nak selesaikan tunggakan yuran yang penah skali mencecah RM10,000 sekaligus...Ye lah, loan aku masa diploma dulu mana la cukup nak tampung kos pengajian aku masa diploma tu dulu...Sebabnye aku cuma dapat separuh jek dari loan yang sepatutnye...Bile dah sambung degree nih...Terkulat2 jugak la aku nak setel...Tambah plak sejak masuk degree nih dorang dah strict dah soal bayar yuran nih...

So far, alhamdulillah la sume dah setel...Tunggakan aku pun sebenarnye dah cecah RM0...Termasuk sem ni tauu!! So, next sem dapat loan aku dah bleh angkut sebijik Lela Cun...Haha!! Aku nak beli moto...Aku bermasalah ngan pengangkutan skang...Nanti aku sambung dalam next post pasal hari2 malang yang aku kene lalui dalam minggu nih...

4 comments:

dani izwan said...

dapatkan slip exam scara percume?hah?cmane tu beb? tak paham?

cuteaslina said...

::dani izwan::

hehe...kalo ko tanyer student2 unisel...mende tu yg dorang tunggu2 tuh...amik slip exam secara percuma=amik slip exam tanpa clearance slip...ni hanye untuk orang yang ader tunggakan yuran RM2000 keatas sahaja...yg tunggakan yuran bawah 2k, slambe je name masuk dalam list, dah bleh amik slip exam dah...tu uniknya unisel sampai kerap masuk buletin utama sem lepas2...haha!!

13may said...

hehhe hehhe....

selamat exam :)

cuteaslina said...

::13 may::
ekeke...tenkiuu~~!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...