Sunday, November 16, 2008

Tag Terakhir Pade Hari Ini...Wahahaha!!!

Haha...Skang sampai la turn tag terakhir pada hari ini (harapnye lah!!) Takpe...Takpe...Aku masih ader banyak lagi mase untuk dibazirkan!! Hahaha!! So, mari kite tengok apekah arahan tag yang selanjutnye...

*Here are the rules*

1. List these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog.
3. Tell 6 unspectacular quirks of yours.
4. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
5. Link the person who tagged you.
6. Leave a comment for each blogger.

SHARE 7 FACTS ABOUT YOURSELF ON YOUR BLOG...
  1. Orang slalu ingat aku budak skolah menengah, padahal aku dah berusia 23 tahun!
  2. Aku penah BEBERAPA KALI kene tahan ngan polis sebab disyaki lari dari rumah serta mencuri IC kakak aku (padahal aku tader kakak pun!) sebab tu aku dah serik nak kuar malam2 kecuali nak balik kampung!!
  3. Aku boleh bercakap sambil senyum (buat Eman, I takyah cakap loghat negeri Perak pun I boleh cakap sambil senyum tau!!)
  4. Aku tak penah mekap bile kuar umah atau berjalan2...Sepanjang hidup aku selama 23 tahun ni jugak cume 3x je aku penah mekap...First mase persembahan mase darjah 3, second mase dinner konvo kat fakulti aku, third sebab Kak Syima volunteer nak mekapkan mase nak pegi kenduri ex-buddy* aku, Akin.
  5. Aku boleh ngadap laptop selama 32 jam tanpe henti bile gelabah nak siapkan esemen!!
  6. Aku sangat mesra alam, haiwan dan manusia...Aku boleh berborak dengan somebody baru aku jumpe seolah2 aku dah kenal dier selama sepuluh tahun tapi at the end mesti aku lupa nak tanye nama dier sape...
  7. Aku tak pandai tiup belon!! Siyes...Aku tak reti nak tiup belon...

TELL 6 UNSPECTACULAR QUIRKS ABOUT YOURSELF
  1. Aku cepat perasan mende dah berubah kedudukan walaupun sangat la remeh-temeh je bendenye.
  2. Aku over teliti kalo wat keje...Haha!! Memang mampus la sape2 yang slalu jadi ahli group esemen ngan aku...Sebab tu aku tak suke group ngan org yang takleh wat keje ngan aku!!
  3. Aku suke sangat pinjamkan duit kepade kawan2 dengan harapan time aku terdesak dorang bley la tolong...Tapi setengah tuh hampeh nak mati...Lari begitu sahaja!!
  4. Aku ni nampak je cam berani mati dan ganas...Tapi hakikatnye aku sangat la lembut hati!!
  5. Bile aku boring, aku akan cube kemas umah...Sekemas yang boleh...Tapi aku malasss sangat nak lipat baju!! Aku suka sangat cuci pinggan-mangkuk lepas masak atau makan...Aku tak penah nak biar!!
  6. Bile gelabah atau tension, aku akan buat bodo dan off enset (atau skang ni dah advance sikit...Aku letak flight mode jek) dengan sume orang termasuk la pakwe2 aku terdahulu...Sebab tu aku senang je clash!!

TAG 7 PEOPLE AT THE END OF YOUR POST...

Ngapain mesti 7?!! Tau la 7 tu best...Sebab IC aku bersepah2 nombor 7...Huhuhu...

  1. Linda
  2. Jumie
  3. Mark
  4. Lain2...Aku dah tak mampu nak pikir wat mase nih!! Suke citenye aku nak maklumkan, sape2 nak jadik kawan aku...Harus selesaikan tag ni dulu, sekian, terima kasih!!

Orang yang telah ngeTAG saye pade kali ini adalah...
Kak Rieha!!!
Ye...Sile bagi tepukan gemuruh kepada beliau...!!! Clap!! Clap!! Clap!!

Sape wat tag ni, nanti aku bagi komen ye!






buddy: term yang dorang gune untuk menunjukkan roommate atau membe rapat mase kat Akademi Tentera Malaysia (ATMA), or now Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)... Damn miss those days!!Nanti aku citer pengalaman aku setahun kat sane sebelum kene tendang, hokee!!

4 comments:

13may said...

rajin betoi buat tag :)

cuteaslina said...

::13may::

tengah takde keje...memang la rajin...

FaRiHa said...

hahaha sebab dah kene buatkan...hikhjikhik

cuteaslina said...

::kak rieha::
haha!! tepat skali jwpn itu...ahaha!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...