Monday, February 16, 2009

Yahoo Mesengger Pun Bleh Kene Hack Ke? [Part 2]

-Entry Ini Takde Gambar-

Huhu...Ni la dier conversation Xord dengan "minah" itu...Minah ke? Ntah laa...Aku pun tak pasti...Susah aku nak syak sape2...Aku pun bukan kenal sangat dengan mana2 budak IT...Bukan ape...Conversation dorang tu banyaknye berkisar pasal IT...Aku plak dah semakin rabun dengan IT skang ni...Nak pulak kalo bab2 operating system...Mati la aku blur...

Nah untuk tatapan korang...Layan jek...


@$L!N@ (13/2/2009 5:49:38 PM): weh
@$L!N@ (13/2/2009 5:49:43 PM): baru aku bleh online
@$L!N@ (13/2/2009 5:49:59 PM): mase aku nak reset pasword buat kali ke-5
@$L!N@ (13/2/2009 5:50:11 PM): aku tgk profile akunye info dah kene tukar
@$L!N@ (13/2/2009 5:50:31 PM): tibe2 poskod jadi 68500
$y@zn! (13/2/2009 5:50:38 PM): oh
$y@zn! (13/2/2009 5:50:40 PM): ok
@$L!N@ (13/2/2009 5:50:47 PM): dah tu ader email lain plak
@$L!N@ (13/2/2009 5:50:54 PM): yantieo@yahoo.com
@$L!N@ (13/2/2009 5:51:00 PM): ntah sape la
@$L!N@ (13/2/2009 5:51:07 PM): ape dier carut kat ko?
$y@zn! (13/2/2009 5:52:01 PM):
    (17:04:22) chronic_imp: hey
    (17:04:30) xord xavier: pe?
    (17:04:36) chronic_imp: blh blah
    (17:04:45) chronic_imp: aku gersang
    (17:04:54) xord xavier: huh?
    (17:04:59) xord xavier: pe?
    (17:05:04) xord xavier: pejadah ko nih?
    (17:05:09) chronic_imp: borinkkkk
    (17:05:17) xord xavier: tido la
    (17:05:27) chronic_imp: takleh tido
    (17:05:38) xord xavier: gi baca buku
    (17:06:25) chronic_imp: ko ni bosan lah
    (17:06:58) xord xavier: aku rasacam org lain jek nih
    (17:07:04) xord xavier: ni bukan aslina
    (17:07:16) chronic_imp: aishah
    (17:07:20) chronic_imp: hihik
    (17:07:37) xord xavier: aishah mana plak nih?
    (17:07:49) chronic_imp: tu la ko selenge
    (17:07:58) xord xavier: duhh
    (17:11:20) chronic_imp: apa pendapat ko ttg as?
    (17:12:11) xord xavier: jp
    (17:12:17) xord xavier: ni sape sebenarnye?
    (17:13:27) chronic_imp: aishah
    (17:13:30) chronic_imp: apa pendapat ko ttg as?
    (17:13:30) chronic_imp: aku musuh ketat dia,jgn risau,ko ckp je pasal dia
    (17:13:30) chronic_imp: aku takkan bgtau
    (17:13:42) chronic_imp: au tgh nak cari point dgn dia ni
    (17:14:10) xord xavier: ko pehal sebenarnye?
    (17:14:18) chronic_imp: aah ko ni bosan lah
    (17:14:19) chronic_imp: byee
    (17:14:44) xord xavier: pelik tol manusia camnih
    (17:15:02) chronic_imp: kan..
    (17:15:23) xord xavier: ko la
    (17:15:37) chronic_imp: aku ni sapa?
    (17:17:13) xord xavier: ye ler
    (17:18:38) chronic_imp: ko tu pun sama,gi la beli contact lense
    (17:18:41) chronic_imp: murah je skang
    (17:19:09) xord xavier: huh?
    (17:22:30) chronic_imp: blahla xord
    (17:23:04) xord xavier: haih
    (17:23:13) chronic_imp: ko mmg poyo
    (17:23:17) chronic_imp: gay pulak tu
    (17:23:19) xord xavier: aku mmg poyo
    (17:23:29) xord xavier: plus aku mmg bangga ngan keadaantuh
    (17:23:31) xord xavier: gay?
    (17:23:34) xord xavier: masyallah
    (17:24:48) chronic_imp: carikla awek sorang,tu pun kalau ada pompuan malang nak kat ko
    (17:27:34) xord xavier: hahah
    (17:27:39) xord xavier: thanks la borak ngan aku
    (17:27:55) xord xavier: long enough to discover your ip
    (17:28:11) chronic_imp: ip yahoo us ke hahaha
    (17:28:17) xord xavier: nanti carik member lawyer ko
    (17:28:34) chronic_imp: ko ingat ni blog komen ke nak dpt trace IP
    (17:28:44) xord xavier: tanye dia pasal akta komunikasi tentang menggunakan user id tanpa kebenaran
    (17:28:44) chronic_imp: lame la ko ni
    (17:28:45) xord xavier: haha
    (17:28:50) xord xavier: ko ingat blog jek boleh trace?
    (17:28:51) chronic_imp: konon2 terer IT tapi belajar tak abis
    (17:29:05) xord xavier: actually
    (17:29:08) xord xavier: aku tak blaja it
    (17:29:13) xord xavier: aku blaja elektronik
    (17:29:26) xord xavier: cuma my it knowledge much better than urs
    (17:29:28) chronic_imp: pc-ym server gw .my-yahoo us-hop1h
    (17:29:41) xord xavier: haha
    (17:29:45) xord xavier: pandai ko carik kan?
    (17:29:49) xord xavier: tapi tu bukan ip aku
    (17:30:00) chronic_imp: aku tak bgtau ip ko
    (17:30:07) xord xavier: ip is a string of numbers
    (17:30:13) chronic_imp: aku ajar ko yg ip aku ko takkan dpt,lembaabbb
    (17:30:24) chronic_imp: haa terasa bodoh kan?
    (17:30:32) xord xavier: haisehhhh
    (17:30:35) xord xavier: terasa sial
    (17:30:35) chronic_imp: ko nak aku crack id ko pulak?
    (17:30:42) xord xavier: boleh gak
    (17:30:43) xord xavier: try ler
    (17:31:10) chronic_imp: hahaha kecut tak?
    (17:31:25) chronic_imp: trace ip hahahaha?lawyer...
    (17:31:26) xord xavier: agak kecut gak la
    (17:31:30) chronic_imp: sedap ni post ni kat blog
    (17:31:42) xord xavier: tapi, kalau ko dapat hack my ubuntu machine, please try. nanti carik member lawyer ko
    (17:32:11) chronic_imp: ubuntu budak kecik je la pakai.orang bsd la sengal
    (17:32:56) xord xavier: ey
    (17:33:03) xord xavier: bila nak crack id?
    (17:33:04) xord xavier: please?
    (17:33:18) chronic_imp: org bodo je kot guna bsd as everyday machine
    (17:33:42) chronic_imp: ko ni tolol ke..manade orang pandai cam aku ni nak buang masa crack id orang tolol cam ko
    (17:33:44) chronic_imp: takde hasil
    (17:34:04) chronic_imp: byeee
    (17:34:06) xord xavier: tapi kenape eh ko crack id aslina nih?
    (17:34:56) chronic_imp: sbb ko tolol
    (17:35:03) chronic_imp: ubuntu abah ko
    (17:35:12) xord xavier: hmm, ok, tapi seriously
    (17:35:17) xord xavier: can u do me a favour
    (17:35:24) xord xavier: bley tak ko kasik aku ip aku?
    (17:35:28) xord xavier: aku tak sure la ip aku ape
    (17:35:30) chronic_imp: pakai window je la orang cam ko ni takpun pakai redhat 5 hias gnome cantik2 skit
    (17:35:52) xord xavier: redhat dah macam outdated kot
    (17:35:55) chronic_imp: http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=561625838&v=feed&viewas=639733282 tak boleh blah
    (17:36:15) xord xavier: fedora la kot ok skang
    (17:36:16) xord xavier: haha
    (17:36:21) chronic_imp: tgk tu,punya la bangan ko ni..mmg la redhat 5 tu tahun 90an sesuai tuk orang lembab cam ko ni
    (17:36:22) xord xavier: pandai ko google kan
    (17:36:33) chronic_imp: haaisssh
    (17:36:35) chronic_imp: lawak2

$y@zn! (13/2/2009 5:53:01 PM): tuh
$y@zn! (13/2/2009 5:53:03 PM): baca puas2
@$L!N@ (13/2/2009 5:54:18 PM): gile aku meroyan sat
@$L!N@ (13/2/2009 5:54:22 PM): sebab aku pun pening
$y@zn! (13/2/2009 5:54:26 PM): ok
@$L!N@ (13/2/2009 5:54:32 PM): dah lama aku tinggal term2 camni
@$L!N@ (13/2/2009 5:55:00 PM): sial gak dier ni eh
$y@zn! (13/2/2009 5:55:11 PM): hmm
@$L!N@ (13/2/2009 5:55:38 PM): aku rase...aku takde plak dump mana2 budak IT
@$L!N@ (13/2/2009 5:55:44 PM): huhu
@$L!N@ (13/2/2009 5:55:52 PM): aku single sejak tahun lepas
@$L!N@ (13/2/2009 5:55:59 PM): camno la jadik camni
$y@zn! (13/2/2009 5:56:16 PM): oh
$y@zn! (13/2/2009 5:56:18 PM): ok
@$L!N@ (13/2/2009 5:56:27 PM): kalo dier terer sangat...hack je la kewangan u aku tu
@$L!N@ (13/2/2009 5:56:33 PM): tolong aku update sikit yuran
@$L!N@ (13/2/2009 5:56:36 PM): huhu
$y@zn! (13/2/2009 5:57:00 PM): ingat boleh ke?
@$L!N@ (13/2/2009 5:57:01 PM): ni nak cari gado ngan ko
@$L!N@ (13/2/2009 5:57:08 PM): ape la dapat
@$L!N@ (13/2/2009 5:57:13 PM): takde faedah pun
$y@zn! (13/2/2009 5:57:22 PM): tah
$y@zn! (13/2/2009 5:57:24 PM): mana aku tau
@$L!N@ (13/2/2009 5:57:26 PM): huhu
@$L!N@ (13/2/2009 5:57:32 PM): pening gak aku
@$L!N@ (13/2/2009 5:57:39 PM): sebab
@$L!N@ (13/2/2009 5:57:54 PM): osmet aku yg dulu2 je tau ko bestfren aku
$y@zn! (13/2/2009 5:58:02 PM): ye eh?
@$L!N@ (13/2/2009 5:58:13 PM): ha`ah
$y@zn! (13/2/2009 5:58:19 PM): ooo
$y@zn! (13/2/2009 5:58:20 PM): ok
@$L!N@ (13/2/2009 5:58:22 PM): ana yg kuar ngan kite
$y@zn! (13/2/2009 5:58:26 PM): ooo
$y@zn! (13/2/2009 5:58:28 PM): ok
@$L!N@ (13/2/2009 5:58:31 PM): same atin yg add ko kat fs dulu
@$L!N@ (13/2/2009 5:58:44 PM): tapi atin skang cam cilake dah
$y@zn! (13/2/2009 5:58:52 PM): ooo
@$L!N@ (13/2/2009 5:58:52 PM): utang aku 400...pastu lari camtu je
$y@zn! (13/2/2009 5:59:07 PM): heh
@$L!N@ (13/2/2009 5:59:09 PM): sebab tu aku confuse apsal dier chat ngan ko
$y@zn! (13/2/2009 5:59:17 PM): tah
@$L!N@ (13/2/2009 5:59:53 PM): sudah la aku tego ko pun jarang2 dah skang
@$L!N@ (13/2/2009 6:00:07 PM): itu lagi la aku musyikil
@$L!N@ (13/2/2009 6:00:18 PM): memang aku tak tinggal trace yg kite ni bestfren ah
$y@zn! (13/2/2009 6:00:18 PM): itu ah
$y@zn! (13/2/2009 6:00:30 PM): hahaha
$y@zn! (13/2/2009 6:00:33 PM): itu la kot
@$L!N@ (13/2/2009 6:00:50 PM): kalo dalam achieve pun...mesti tersimpan kat laptop aku
@$L!N@ (13/2/2009 6:00:59 PM): takleh access kat lain kan?
$y@zn! (13/2/2009 6:01:02 PM): itu ah
@$L!N@ (13/2/2009 6:01:56 PM): misteri nusantara nih
@$L!N@ (13/2/2009 6:02:21 PM): aishah pulak tu nama...confirm tipu nih...
$y@zn! (13/2/2009 6:02:29 PM): itu ah
@$L!N@ (13/2/2009 6:05:36 PM): adeihhh
@$L!N@ (13/2/2009 6:05:46 PM): fenin...fenin...


So? Sape manusia ni? Ape motif dier nak crack id ym aku nih? Ape faedah dier dapat ha? Aku bukan terer sangat pun bab2 camni...Pulak tu dier bleh bantai chat dengan Xord...Sape la dier nih...Haihhh...Confuse aku skejap tau...

Sori la kalo mata korang pinau2 tengok kaler2 sangat conversation nih...
Aku cume nak meluahkan ape yang terpendam je...Aku tengah bengang nih...Tatau la sape punye keje...

2 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

eii jahatnya perangai org tu..tu la namanya bijak tak bertempat

Nurul said...

camne dia buat tu.. dah advance sgt... :(

klu camtu nak selamatkan dari kena hack camne...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...