Saturday, February 28, 2009

Seminggu Aku Ilang...Korang Rindu Aku Tak?

Wahahaha~~!!
I`m back setelah seminggu menghilangkan diri...Dah la tak post notes cakap aku takde, kan? Hehehe...Aku balik kampung ah...Nama pun mid-term break...Harus la balik kampung.

Tapi cuti ni aku tak enjoy sangat pun...Sudah la umah cam huru-hara...Assignment pun tibe2 menimbun...Arghh~~!! Hilang kenikmatan cuti...Sudah la nak jumpe Jumie tak dapat...Sorry, naa...Aku takleh kuar malam2 la kat sana...Nanti bapak aku sepak je aku suh tido luar terus...Takmo ah aku...Huhu...

Ah...Takpe la korang tak rindu kat aku pun...Aku tak kisah...Lalala~~~


Melihat pada time posting entry ni...Korang agak aku katne time tu?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...