Saturday, February 21, 2009

Award Untuk Yang Cute2 Saja



1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda
    Award ni datang dari Cik Nughul yang suke bebel...Kire2 sebulan nan lalu...Ekeke!!

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya
  • Boleh tido dengan nyenyak di mana2 sahaja walaupun tengah berdiri
  • Bile makan roti mesti nak abehkan kulit keliling roti dan baru makan isi
  • Suke makan keropok goreng celup dengan milo panas
  • Sangat cerewet kalo wat keje
  • Suke bace komik Apo? dan majalah E-Ring
  • Anak ke-5 dari 2 orang adik beradik (Ha! Pening...? Hehe)
  • Sangat suke kanak2
  • Takde dan maybe takkan ader lesen keta
  • Tak takut dengan serangga
  • Tak boleh tiup belon

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda.

Alalalala~~~!!! Cek malaeh la nak pilih 10 penerima award...Sebab korang yang melawat blog aku ni sumenye kiut2...Adeihhh...Amik je la sape2 suke, hookeee!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...