Saturday, February 7, 2009

Tag Kak Syima [Hubungan Saya Dan Dia]

Dekat 2 bulan tag ni pending dalam list tag aku...Last2 aku decide nak buat jugak walaupun Aku rasa ape yang aku buat ni langsung takde kaitan dengan kehendak tag nih...Tag ni jugak telah membuatkan aku rase serba-salah banyak la sampai kene buat keputusan yang paling drastik la kalo nak dikira dalam idup aku...Ekeke!!

Mana tak serba-salah beb...Nak letak relation aku ngan pakwe? Aku single-mingle lagi la bai...Nak letak skandal2 aku...Ramai sangat pulak dah...Gile ape skandal ader tujuh orang...Kalo pilih sorang kang lagi enam mesti kecik hati...Dah jenuh aku kene pulau dalam kelas nanti? Ngan sape plak aku nak manje2 a.k.a ngade2 nanti?

Ni gambar dier jek... Aku mana bleh bergambar dengan dier...Nak duduk dekat pun harus kene kutuk2 2-3 das dulu... Hah! Amacam? Ada gaya ah long Bukit Beruntung tak?


1. What is the relationship of you and him/her?
  • We were enemy since I knew him. Siap ader banner lagi...Hahaha!!


2. Your 5 impressions towards him/her
  • + Pretend to be cool all the time
  • + He gotta good looking
  • + He gotta sweeeeeeetest smile I ever seen
  • + A caring enemy (huh?!)
  • + Good in arguing dan putar-belit fakta

3. The most memorable things he/she had done for you.
  • He bought me a box of moon cake when we first meet eventhough he did not know me well, also he never seen nor taste the moon cake before "we dated" =p

4. The most memorable things he/she have said to you?
  • Musuh Never Dies (Mesti korang sangke aku gile kan?)
  • So u ingt musuh kite ni cam Lisdawati ngan Fazura ke? (Kekeke...Statement ni memang aku takleh blah...)
  • Walaupun musuh tu selalu kene kutuk ngan I, tapi die istimewa di hati I

5. If he/she become your lover, you will...
  • Find the numerous way EVERYDAY to annoy him. Hahaha!!!

6. If he/she become your enemy, you will...
  • We oredi enemy, maaa~~~!!!

7. If he/she become your lover, he has to improve on...
  • Perut jangan boroi
  • Rokok jangan isap
  • Bawak keta kene laju
  • Cenel radio jangan klasik fm
  • Jangan kutuk lebey2

8. If he/she become your enemy, the reason is...
  • Oww...I oredi got thousand of fwens and decided to take someone to be my enemy. So, he turns up and we were promise each other that there were no other enemy in our life except for both of us. Paham?

9. The most desirable thing to do on him/her is?
  • Suh dier pakai bikini, mintak tolong Jumie mekapkan dier cantik2 n wat catwalk depan orang ramai.

10. The overall impression of him/her is...
  • Sweetest enemy in the world. Ekeke!!!

11. How do you think the people around you will feel about you?
  • Ntah...Dorang rasa nak sepak aku aja kot?

12. The character of you for yourself is?
  • Sorang yang hepi2 dan sesetengah masa kuat meroyan.

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
  • Gelabah tak tentu pasal.

14. The most ideal person that you wanna be is?
  • It has been almost 24 years old I`m being myself and I feel comfortable with it. Nak hipokrit pi jadi orang lain nak watpe, kan? Bajet ideal la sangaaaattttt!!!!

15. For the people who likes you, say something about them.
  • Wat susah2 je suke aku...Hehe!!

16. Ten people to tag:
  • Aku malas nak tag orang...Belum tentu korang buat pun tag aku...Siap aku kene sumpah-seranah 2-3 bakul pun korang tak jugak setel tag aku...So...Sape2 rase nak buat tag ni...Amik la tanpe rase segan-silu ye...
Post a Comment