Saturday, February 28, 2009

Tag Dari Membe Blog Yang Baru~~ Ecehhh~~!!!

Tag nih datangnye dari Cidimidi...Bulan lepas punye stok tag...Alalala...Sowie ahh...Gue tatau la nak panggil lue ape...Ekeke...Mule2 aku ingat nak wat memain gak tag ni seperti mana tag2 yang sebelum nih...Hajat hati nak je aku letak segala2 pasal Incik Vostro tapi tak baik la plak...Orang baik2 tag aku suh citer betul2...Baik aku citer betul2 je kan?

Aku syak laa...Tag ni mesti bersempena Valentine`s Day aritu...Ape jadah layan Valentine2 nih? Senak perut aku memikirkannye...Huhu...Tapi demi tak nak kene tuduh sombong sebab tak jawab tag...So, aku gigih jugak menjawab tag ini setelah gigih dan bersusah payah eliminate list skandal2 aku...Hehehe...Sila muntah skang kalo menyampah.


Sape kekasih anda?
    Kekasih takde...Skandal ader la!! Tu pun 7 orang...Tapi dalam ramai2 tu terselit la sorang paling aku suke, sayang dan macam2 lagi...Hehehehehehehe~~~


Macam mana dia melamar anda?
    Hah?!! Melamar? Ape bende melamar tu? Hahahahaha~~!!! Menyamar aku tau la!!


Aper perkara paling BODOH pernah dilakukan kat korang?
    Ade ke patut suh aku wat butterfly clap depan orang ramai kat Jusco Bukit Raja...
    Tau la dier ex-senior aku kat ATMA dulu...Huhuhu...
    Tapi...Sebagai ex-junior yang memang jenis degil tak bertempat...Aku tak ikut pun...Lantak la pe nak jadik pun...Tapi aku penah jadikan dier tebusan aku...Cadang2 nak mintak duit kat Panglima TLDM...Tapi...Tak jadik ah...Aku kan baik...Kang aku masuk lokap...Takleh grad pulak...


Korang still KAPEL lagi ke?
    KAPEL? Ape tu? Couple yang ini aku tau la...Hehe...


Sila TEMPEK gambar GF/BF korang. [Aku tukar sikit tajuk. Ini skandal aku]
Aku letak gambar paling skema...Boleh? Popeye version comel dalam uniform. Gile besau aku tempek sini...Sila bunuh aku segera kalo korang kenal dier.


Senaraikan 10 perkara yang korang SUKA pasal dia?
  1. Mata dier hazel
  2. Mata dier hazel
  3. Mata dier hazel
  4. Mata dier hazel
  5. Mata dier hazel
  6. Mata dier hazel
  7. Mata dier hazel
  8. Mata dier hazel
  9. Mata dier hazel
  10. Eh...Aku dah sebut belum mata dier hazel?


Ape korang nak cakap bile GF/BF korang nak BUANG korang dari life dia?
    Sila berenti merokok dengan kadar yang segera.INGAT MATI


Mereka yang di TAG oleh saya ialah:
  1. Jumie
  2. Kak Syima
  3. Kak Rieha
  4. Sape2 yang rase seronot nak citer pasal pakwe betul atau hubby dorang.Huhu...
Post a Comment