Wednesday, February 18, 2009

Ngehehehe~~!!!

Baru dapat balik printer...Printer aku canggih...Ade scanner skali...
Mood aku tengah tak baik sebab miscommunication pasal printer tu...
Benci doww bile nak print, tengok2 dier display ink level low...

Nak mengurangkan gejala bad mood dan jugak nak menghiburkan hati...
Aku try la gune scanner tu...Bukan ape...Sebelum ni...Bile printer ni buat hal takmo print sebab masalah ink...Terus effect kat scanner...Aku nak scan lubang idung pun tak dapat...Frust oww...

Disebabkan scanner dah berfungsi dengan baik...Aku nak share dengan korang gambar ni.
Ni adalah gambar berukuran pasport yang pertama aku. Tujuan tangkap gambar ni adalah untuk pasport pegi ke Singapura. Oh, ye...Aku membesar kat sana...Ngehehehe~~!!
















Hehehe...Dulu dan skang...Rase2 same je kan muke aku...Tak banyak berubah...Bukan tak banyak berubah...Tak berubah langsung, boleh?

P/S: Mana lagi hot? Hahaha~~!!!

5 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

berubah la...dulu cute..sekarang tak..hahaha lariiii

jumiejumie said...

Kecik kecik macam upin ipin...besar besar macam gataiii

ღHadraAbidღ said...

heh!
dua2 pun cute.
tapi masa kecik laaaaagi cute..
klo adik aku, da kena gigit2..

Signorina Syima said...

jumie takboleh blah punya statement...

si cinta cukulet pun macam tu..

ai like your ears... boleh terbang tak???

aslina said...

::cinta cukulet::
alalala...mmg la tak cute sebab skang da cun...ekeke~~!! perasan siot!

::jumie::
upin ipin? ekeke...standard ahh...kecik2 mesti la cam2 naive sikit...dah besaq baru nek tanduk...

::hadra::
aaa~~!? gigit!!!? lariiii~~~~

::kak syima::
bukan setakat terbang jek...jadik radar pun buleh...buleh kesan incik navy kat laut...oppss!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...