Saturday, July 30, 2011

Aku Blur Sangat Pasal Ni...

Kat timeline twitter tadi aku nampak citer-citer pasal pemohon tukar nama sebab tukar jantina tu dah meninggal. Kesian. Murung sangat pastu jantung tak stabil. Berita penuh kat sini.

Cuma aku blur sikit la. Maklum laa mana ada aku tengok citer "... Dalam Botol" tu dulu... So, memang aku tatau...

Camne dorang nak uruskan jenazah dier eh? Sape yang kene mandikan dia semua? Sebab dia dulu lelaki... Pastu dah bedah jantina tukar jadik pompuan... Kalo semula jadi khunsa, pastu dia buat pilihan hidup untuk teruskan sebagai salah satu jantina tu aku clear lagi la tentang sapa patut uruskan jenazah dia...

Bukan nak bukak aib doh, tapi aku musyikil je. Ada sapa-sapa boleh citer detail tak pasal ni?
Post a Comment