Tuesday, July 5, 2011

Orang Lain Punye Pasal, Aku Pulak Yang Stress.

Aku balik umah tadi... Lepas maghrib je terus tertido dengan kepala yang serabut lagi berat pikir pasal harini keje aku sebenarnye sepatutnya boleh je settle, ikut macam target yang diperbincangkan masa keje dah abes untuk bulan Jun haritu, tapi bleh kata ada 2 tengah pending dalam list.

Stress jugak bila pikir client kitorang nih skang makin lama makin cerewet, sikit-sikit hantar email kat supervisor komplen pasal drafter-drafter nih. Tapi yang aku hangin tu, yang betul-betul suka buat masalah tu boleh plak buat-buat tak bersalah. Dah la tadi tak pasal je kene take over keje dorang half way sebab ada yang blah camtu je amik half day.

Langsung takde mulut nak inform supervisor. Supervisor ni pun kalut laa cari orang nak cover. Antaranya aku la jadi sasaran. Sudahnye sampai diri sendiri tak ter-cover. Tak sedar diri sendiri pon ada jugak bende urgent nak kene setel.

Adoyaii... Takleh tido dah pulak ni. Padahal sok nak kene gerak awal-awal nih. Huhuhh...

Stress kan pikir hal orang? Padahal orang tu macam tak kisah je pon.

4 comments:

MATAHARI said...

kau masuk degree kan sem depan?

Aslina said...

::matahari::
aku da abes laaa... degree pon da abes... tapi mcm tergantung je degree aku sebab lecturer2 aku tanak jawap call bila aku nak call tanye status thesis a.k.a final year project aku tu. skang aku da keje :D

lantak je. kalo aku tunggu2... bukan duit jatuh dari langit pon.

Dr. Ben said...

dah tak larat tengok tesis FY.

Aslina said...

::Dr.Ben::
oh, siyes da tak larat... dorang ni suke drag2 aku punye tesis tu. dan beberapa orang makhluk yg nakal lagi bertuah je jadik drag2 mcm aku. entah apa lagi nak update sampai lebih 3-4 kali kene present ntah la. mcm la aku takde keje lain nak buat dan takde hutang ptptn nak kene bayar kalo asik nak tunggu dorang je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...