Thursday, July 28, 2011

#HarimauMalaya

Malam nih nanti penuh ah trending hashtag nih kat twitter.

Duh, aku tatau dapat tengok ke tak game malam nih. Anak-anak buah aku cakap tv takley tengok... Ape hal... Mintak-mintak jugak work load harini tak banyak sangat. Boleh arr habiskan keje... Balik awal... Lepak mamak ke mana tengok bola.

Sorang-sorang pon sorang-sorang la. Ada aku kesah?? Mesti ramai lagi puak lain tengok bola sama. Bleh join hapa... Bak kata budak-budak kelas aku dulu... Walaupon aku sorang-sorang, tapi mana-mana geng pon aku bleh masuk, join buat penyamaran konon geng tu jugak. Except jenis gedik. Haha.

Malas ah nak pikir. Harini gaji. HAHAHA. Malangnye OT aku untuk bulan ni macam tak cover semua je... Takpe, takpe. Harap-harap semua nanti untuk raya nanti. Dah la bulan Ogos nanti ada kenaikan. Ahaha.

GO #harimaumalaya GOOO!!

P/s: Macam boifren kazen aku pon main gak malam nih. Tapi team singa tu ah. Aahhh... Pedulik hape. Kazen tak kazen. Aku tetap sokong  #harimaumalaya. Wuakakakaka...!!

1 comment:

mykhalis said...

satu malaysia rasa demam bola.. inilah yang paling bestt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...