Thursday, January 27, 2011

Wedding Dream + Love Story.... Bukan Aku Punye Daaaa...

Hahahahaahaaa... Hampeh bukan tajuk di atas?

Memang la bukan aku punya pun. Maklum la dekat fesbuk skang kemain kecoh lagi pasal contest by CST Production dan Datin Lynda Rahim tu. Semua pakat dok promote suruh undi kat sini. Aku ingatkan sikit la manusia yang join. Sekali, hambik kooo... Ramai kot. 163 entries semua. Plus notes dalam fesbuk dan blog-blog yang bertanding.

Guess what, semalam aku buat keja gila spent masa satu hari suntuk baca semua yang ada. Actually takde la sangat sampai 163 orang yang join. Tatau la dorang ni mungkin pening pasal banyak sangat entry kan, maka ada setengah yang dah masuk list dekat blog, sekali nombor berulang sebab notes kat fesbuk pun masuk sama. Pulak tu ada yang invalid link. Haih... Kenapa la takde sapa lantik aku jadi tukang tapis? Aku memang rajin hal-hal cenggini. Tapi benda yang penting? Study DCS misalnya? Tak sampai setengah jam, otak dah keluarkan asap... Padahal test hari Sabtu ni. HAHAHAHHH~~!!

Eh, aku tolong promote kat korang-korang yang bace blog aku ni, sile la vote kawan-kawan aku. Tapi paling utama, vote la yang nombor 89 tu. Nanti kot rezeki dia dapat la merasa makan nasi briyani unta baheeeeekk punya time wedding dia... Lain-lain yang aku vote adalah; 15, 27, 55, 89, 92, 108, 111, 137, 138, 147, 155... Tu diaaaa... Rasa-rasa korang nak vote dorang ni silakan la. Atau nak vote orang lain pun tarak sapa nak marah aihhh... :)

Knape aku tak join? Sebabbbb....

Sejak aku clash secara... Hmm... Tatau la camne nak cakap tu kan... Dengan konon ngan true lover konon-konon yang ke-3 tu dulu setelah ala-ala couple macam lama gila secara online, dan hanya call, dan webcam ym je penghubung kadang-kadang tu... Maka aku pun da macam malas je nak couple ke apa atau letak harapan menggunung nak nikah. Agak kecewa di situ.

Tambah lagi sadis... Dulu penah la berangan biar apape pun jadik... Memandangkan malang sangat asik dapat boifreng jenis kaki menipu dalam diam-diam ade awek lain, so, penah la berangan biar mak ayah je carikan jodoh. Klasik ok? Tapi apakan daya. Mak ayah pun dah takde. Nak harap abang aku? Dah tentu dia cakap jangan nak mengada-ngada.

So, takde la apape sweet-sweet love story ke... Wedding dream ke apa kat situ. Kalo tanya aku pasal wedding dream tu, sumpah blank. Walaupun orang cakap pompuan ni suka berimaginasi macam-macam bila bab-bab camni. Tapi bukan aku. Langsung rasa nak quit jadik pompuan bila orang tanye pasal impian aku. Serious takde. Sebab tu la aku tak join. Dah cakap da aku ni membosankan.
Post a Comment