Wednesday, January 19, 2011

Hmm...

I just knew it that I'll be missing something or someone at first place in this week. I don't know, but just knew it. I have a bad feeling for something yet felt so uneasy since I'm returned from Penang past few days.

Dan tadi membuktikan segalanya. Btol la rasa-rasa tak sedap hati selama beberapa hari ni. Chatting pun bleh lost mind sekejap kadang-kadang. Skang da menyesal balik awal-awal. Padahal Isnin haritu mengamuk je tunggu bas lama-lama kot sebab nak pegi kelas tapi ended up tak dapat pegi pun. Da la satu kelas tu je for whole week...

Angah call bagitau sorang mak sedara da takde. Terribly shocking. Haritu tau dier jatuh dalam bilik air. But don't have any idea how long was she been warded. Almost 2 weeks kot. Terasa sikit menyesal di situ sebab balik haritu tak sempat pun melawat dia. Sebab few days lepas balik tu Jonny rosak. Nak ajak angah pegi melawat pun... Macam-macam benda kitorang kena setel sebab aku balik haritu... Pastu ended up terlupa camtu je. Ish! Ish! Ish!

I shouldn't forget. Tskkk... Sebab masa arwah mama ngan arwah ayah pegi Mekah dulu, I used to stay with her. Dia yang jaga aku untuk sebulan lebih tu... Dia adalah antara mak sedara aku yang paling aku rapat. Satu-satunya kakak kepada arwah mama sebab arwah mama punya adik-beradik semua lelaki kecuali Ngah Munah ni.

Al-fatihah buat Ngah Munah... Semoga beliau di tempatkan dikalangan golongan yang beriman...

Tak dapat balik ni untuk melawat arwah... Sebab balik dengan bas last weekend pun da mengakibatkan bajet sikit lari. T____T

P/s: Flora ni pun rupenye jenis malas bangun pagi. Orang lain sibuk cerita kucing kejutkan subuh ke apa. Tapi dia best je lagi tido kat tepi laptop ni ha.

1 comment:

ARC™ said...

Al-Fatihah untuk semua nama yang dinyatakan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...