Thursday, January 13, 2011

Random #54

Bwahahahah... Budak unstoppable yang mesej inbox fesbuk aku memang jenis wasatiah la kot. Aiseyyy... Aku nak jugak tau ape dier nak huraikan pasal unstoppable ni... Nampaknye macam takde rezeki... Huhuhh...

3 comments:

ARC™ said...

org2 mlm ni xkan mau explain dlm fon/email die mesti ajak jmpe punye lol

Amirul (aremierulez) said...

Yes. Budak2 Unstopable ni memang suka jumpa face to face sebab bila dah face to face, senang sikit nak pujuk rayu dekat kita.

aku pernah kena sekali. kawan aku la yang kenakan. aku biar dia bercakap panjang lebar, lepas tu aku senyum dan terus blah je.

Cik Agogo said...

:ARC™::
kemain la merendah diri gile2 dalam email tauuu... hahahahah...


::Amirul (aremierulez::
sebelum mamat ni approach aku dalam fb, ada cousin osmet aku tibe2 je ajak kitorang kuar makan... siap belanja semua... sekali ada makna beb... suh masuk friendsclub... osmet aku ni banyak gak dalihnye... last2 kan... tak sampai sebulan pastu, friendsclub tu kene ambush... haha... suke gile aku... puas hati je gelak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...