Saturday, January 1, 2011

2011

Ada lebih-kurang 364 hari lagi dari sekarang untuk wish "hepi niu yer" sekali lagi macam sekarang ni.

Semoga apa yang diingini pada tahun ini akan menjadi kenyataan. Apa yang dirancang, apa yang kebetulan, semua diharap takde la sampai tahap membawa malapetaka dalam hidup.

Dan bersedia la dengan segala kejutan-kejutan di luar dugaan sepanjang tahun yang baru ini sebab tak lama lagi je nak menjejak penghidupan yang sebenar-benar penghidupan tanpe sibuk-sibuk ke kelas. Hahah... Ini ultimate wish buat seorang manusia yang dah super sengsara kecewa sebab tahun lepas tak berjaya abes study.

HAHAHAHAHAHH~~!!

p/s: Pepagi nanti dengar citer ade yang kene botakkan kepala sebab nak kira hari sampai ke hari impian beliau. Tak pasti la aku terlibat sekali ke tak dalam hari berkenaan. :D
Post a Comment