Wednesday, December 29, 2010

Random #50

Malaysia menangggg~~!!! Kira menang la kan... Menang dengan aggregat 4-2. Walaupun kalah sikit je dalam game tadi. Eleh. Sikit je pun.

Hip hip horreyyy~~

Lambat update plak. Keh keh keh...


Tak sia-sia aku buat camni tadi... Elok-elok lepas Malaysia score first goal. Sebenarnye ada kaler hokeh... Tapi macam biskut la... Jap ade jap takde. Entah apahal TV1 memang tak dapat langsung dalam umah ni. Ini pun memang sampai half-game la aku godek-godek nak betulkan.

3 comments:

MATAHARI said...

kesian kau. kalau aku dah tahap bengang nak pecah tv kalau line xbgs

epalejau said...

hahahahahaha! gigih gilaaa kot ko??? kalau aku, tak tengok dah!

Cik Agogo said...

::matahari::
haha... aku pun ada bengang la tu... tapi sebab bukan tv aku kan... rosak kang kene ganti balik plak... hahaha...


::hadra::
hahaha... aku pun baru sedar aku mengalami sindrom kegigihan yang melampau masa tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...