Sunday, December 5, 2010

Bosan... Sangat-Sangat Bosan

Sekarang aku ada penyakit cepat bosan secara terlampau. Sampai nak tengok muka sendiri kat profile fesbuk pun da tahap bosan gampang.

Entah apa benda yang merasuk aku pun tatau. Tapi yang nyatanya aku senang fokus kat sesuatu... Kalo menarik sangat mungkin amik masa yang lama untuk sampai tahap hilang konsentrasi. Lepas tu bosan forever. Tak pasal-pasal.

Mase tengah konon hangat couple pun lebih kurang. Bukan setakat hangat couple je la. Suka/admire orang pun sama. Mula-mula tu bagai nak rak suka la, macam fanatik abes. Sikit-sikit nak stalk. Sikit-sikit nak stalk. Lama-lama dah bosan. Pastu buang camtu je. Memang wajar sangat la rajin clash.

Macam mana la bakal laki aku nanti kan? Eh? Ada ke manusia yang boleh layan kerenah aku yang cepat bosan dengan sesuatu nih? Sampai tahap nak tengok muka sendiri pun bosan.

Ni la antara punca kenapa dalam bilik aku yang kat umah sewa ni tak terdapat cermin kecuali cermin depan henset. Kalo kat umah tu takleh nak buat apa dah sebab meja tu memang sejak arwah ada lagi dah wujud cermin.

Haish... Bosan... Bosan...

Ade ubat tak? Sape-sape tolong?

2 comments:

ARC™ said...

kau kena kawin dgn badut

Cik Agogo said...

::ARC™::
badut suka pompuan hot2 laa... aku ni jenis entah apape je... hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...