Friday, December 3, 2010

Random #40

Congrats betei pade kawan-kawan yang jenis nikah+kawen SENYAP-SENYAP. Yang bercinta senyap-senyap lepas tu kawen. Yang dah dapat anak. Yang macam-macam lagi la secara senyap-senyap. Termasuk jugak yang baru-baru bertunang secara senyap-senyap.

Ke aku yang tak amik tau pasal korang ni? Eh, selama ni aku peduli pasal apa je hah?

P/S: Yang baru declare couple bagai nak rak tu takde plak nak SENYAP-SENYAP ye. Laju je berita sampai. Huhuhh...

2 comments:

ARC™ said...

keh3..ni kes xjemput kenduri ke ape ni

Cik Agogo said...

::ARC™::

hahaha... tapi yg senyap2 tu mmg kejam. ex-roommate dier yang masuk sem ni still roommate pun dia tak inform.

hampes betul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...