Wednesday, December 29, 2010

1st Lucky Draw by Misz Nana :D

Harap-harap lucky draw kali ni ada la sikit LUCK pasal tuan punya blog sendiri datang jemput turut serta dalam lucky draw dia kali ni. Heee...


Kemain lagi kan siap print-screen. Punya laa berhajat untuk luck dalam lucky draw dia... Maklum la aku dengan lucky draw ni agak tak berapa nak kamceng sejak tadika lagi....

Oleh itu marilah join beramai-ramai serta bleh usya-usya tengok apa benda syarat beliau letak kat SINI.

1- Wat entry - Check!
2- Letak banner - Check!



3- Follow?? Lama dah follow... Ehehe... - Check!
4- Letak link dalam entry dia - Check!
5- Tag seorang blogger bertuah - Check!!

Blogger bertuah YANG KENE TAG itu adalah.............................


Yaaa... Cik Hadra a.k.a Epalejau.
Post a Comment