Wednesday, December 29, 2010

1st Lucky Draw by Misz Nana :D

Harap-harap lucky draw kali ni ada la sikit LUCK pasal tuan punya blog sendiri datang jemput turut serta dalam lucky draw dia kali ni. Heee...


Kemain lagi kan siap print-screen. Punya laa berhajat untuk luck dalam lucky draw dia... Maklum la aku dengan lucky draw ni agak tak berapa nak kamceng sejak tadika lagi....

Oleh itu marilah join beramai-ramai serta bleh usya-usya tengok apa benda syarat beliau letak kat SINI.

1- Wat entry - Check!
2- Letak banner - Check!



3- Follow?? Lama dah follow... Ehehe... - Check!
4- Letak link dalam entry dia - Check!
5- Tag seorang blogger bertuah - Check!!

Blogger bertuah YANG KENE TAG itu adalah.............................


Yaaa... Cik Hadra a.k.a Epalejau.

3 comments:

epalejau said...

Wuaaaaaaaaaaaaaa..
kenapa musti akuuuuuuuuuuuuuu..
berkurun daa aku tak buat tag.
huhuuuuuuuuuuu..

Jupiter Family said...

Happy New Year!
2011 Nouvel An Fêtes Feu d'artifice dans le monde
http://fireworks2011.blogspot.com/
Démo sur YouTube
http://youtu.be/QlQ3b0TfiFM

Happy New Year!!
New Year's 2011 Fireworks Celebrations Around the World
http://fireworks2011.blogspot.com/
Demo on YouTube
http://youtu.be/QlQ3b0TfiFM

Cik Agogo said...

::hadra::
alaa... bukan kene watpe sangat pun... copy banner tu je tempek. dah setel... hehehe...

::jupiter family::
hepi niu yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...