Sunday, December 19, 2010

Random #46

Punyaaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa susah mau update bila kat Penang ni. Broadband entah apape. Dah la guna laptop pinjam pun. Ahh... Sekali lupa nak update apa kan...

Sorry la lama tak update.

Tapi best jumpa kawan-kawan lama harini. Sambil makan rojak dan kambing golek. Fun ouhh...

P/S: Esok pepagi nak balik Kuala Selangor. Doakan saya berjaya bangun pagi-pagi yang sangat pagi untuk bergerak balik. =D

4 comments:

MATAHARI said...

aaahhh. tak nak balik selangor!

Cik Agogo said...

::matahari::
sakai la tanak balik... dah rindu kat kucing ni ha... entah apa khabar la dier kat sana... huhuhh...

nak balik... tapi mcm tanak pegi kelas pukul 3 petang tu jeee...

epalejau said...

time aku kat penang, ko tanak balik kannnnnn! haha!

Cik Agogo said...

::hadra::
time tu prof tu tanak cancel kelas...hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...