Monday, January 10, 2011

Random #53

Selain dari PW sebab aku rase dier ni Malaysian... Yang lain-lain singgah-singgah kat cbox aku seperti dalam screenshot kat bawah ni sebenarnye paham ke tidak ape bende aku merepek kat blog ni? Bukan apa... Kalo guna google translator sekalipun, kalo mendenye aku taip ikut slang bercakap atau ikut-suka-hati-aku menaip, memang ke laut jugak translate nye...


Risau betul aku baca part "brilliant piece" dengan "all data you put was very appropriate and useful". Betul ke tidak si Amily ni? Terasa macam blog ni jadik thesis plak. Teeheee... :p

8 comments:

MATAHARI said...

kehkeh, mereka semua guna autoblogwalker tu, entah apa2 je shoutmix skrg ni.

Cik Agogo said...

::matahari::
phergh laju gila ko datang komen... wahahaha... tu la pasal... menyampah plak aku dorang camtu2... takde da ke blogger2 lain nak singgah main cak-cak kat shoutmix aku tu...???

MATAHARI said...

haha, erm.
aku suka lagi fs kot. dapat nak track balik.
hehe. tu aku xtau dgn yg lain.

Cik Agogo said...

::matahari::
haha... wey baru aku perasan... patut la laju je ko datang komen lepas beberape detik aku letak post nih... ni entry aku yg ke-666 rupenye... hahahah...

ween said...

diorang ni xda keje duk spam org je kan :(

ururules said...

haha! auto-spam la tuh. name pun name tipu. auto-name generator ngn auto-spam..

selalunye org gune applicaton nih untuk buat duit lah. dia masuk random website sambil tinggalkan nama ngn url. dia surf random website dpt duit. sape yg click url tuh pun dia dpt duit.

aku pernah buat dulu. kalau masuk 200 site sehari. dapat 50 sen. so dia suruh install satu application nih. apllication nih auto masuk random website. then dalam 10 saat dia tuka masuk website lain.. setiap 10 saat masuk website lain. huhuhu!
so 200 site sehari.. dpt 50sen.. kalau nak 2000 dollar.. kene buat hari2 laa.. hahaha!

itu baru sorang yg gune auto spam generator.. kalau satu dunia yg pakai?.. sebab tuh la kite tak renti2 dapat spam.

epalejau said...

hahahaha.gilak eh spam tu.bagi kembang lubang idung jap..

Cik Agogo said...

::ween::
tu la kan dorang ni sungguh suka spam2. hobi kot... hehe...


::ururules::
tapi wat camtu pun bleh ke claim?? mcm scam mcm surfjunky dulu je bunyinye... kemain la kwn2 aku dulu dapat hobi gigih2 main mende2 camtu... siap bagi link suruh aku jadik downline...


::hadra::
tapi bile pikir balik mcm tak masuk akal... malu pun ada ni... hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...