Monday, October 26, 2009

Bila Boleh Wat Pre-registration Weh?

Sakit mental aku bukak student portal dari minggu lepas. Sampai harini aku tak nampak kelibat kod subjek start dengan huruf 'K'. Diskriminasi ke weh? Mana pegi subjek2 engineering nih? Kang kalo tak wat pre-registration kang, bersepah pulak admin sibuk nak bagi denda. Abeh kalo korang wat keje lambat2 student takleh komplen?

P/S: Aku sikit emo sebab Jonny merajuk. Dia malu sebab aku tak basuh dier sejak minggu lepas. Abang aku redah paya mana tah, tau2 je Jonny dah comot. Tapi tuan dia ni masih buat2 tak nampak je comot tu.
Post a Comment