Tuesday, October 13, 2009

Blank

Aku tengah blank. Baik korang layan gambar ni sambil pikir2 ape yang Syahmi tengah bisik dekat Aiman. Err...Syahmi yang baby tu... Aiman...Macam biasa la...Macam la korang tak kenal sape kan?



Boleh jawap sesuka hati. Jawapan yang best nanti aku bagi award. Award? Macam tak best je kan? Nanti la aku pikir hadiah ape yang best untuk bagi kat korang.

4 comments:

Diarihatiku1976 said...

lorr.. tomeinya.... cute.. mesti dia cakap.. abang-abang... duit raya adik abg jgn amik tau... dosa... ahahakss...

Legasi Piston Pecah said...

die tga bisik suh pakat kasi pose baik pnyer kot...haha!

profWACKo said...

hoho...

korang copy paste benda nie kat browser tu..

http://img205.imageshack.us/img205/8079/muahahahahaaacopy.jpg

aslina said...

::diarihatiku1976::
hehe...dorang ni kawtim pasal duit raya...


::legasi piston pecah::
pose baek ehh...ehehe...mesra gittew kan?


::rezan::
memang bersembur aku gelak dalam opis bila tengok gambar tu...nak plak ko pegi edit ye? gigih2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...