Tuesday, August 3, 2010

Ehem!! Kepada Saudara Yang Berkenaan...

Klasik tak main tulis-tulis surat camni?? Tak clear bleh klik gambar tu untuk tumbesaran. Berjiwang-jiwang pukul 4 pagi lebih... Apa kejadah semua ini???


Ni semua sebab SMS dier la tadi. Haih... Tolong laa... Aku merayu gila jangan buat aku syiok sendiri pikir yang makhluk Allah yang subhanallah hensem tu suke aku. Eii... Eii... Nak buang jejauh perasaan tu boleh???

Tak logik lah sebab 1 word dia boleh buat aku melting dibuai-buai perasaan camtu? Padahal orang tu kot tak maksudkan apape. Aku saje yang over-over perasan. Tskk... +_+"

Ok myluvly cutiey.. *Terus pitam lepas baca SMS*

Tapi buang-buang pun, kat blog ni jugak la aku mengadu. Celah mana nak buang kalau dalam blog ni jugak yang aku simpan...

Tskk... Kalaulah orang yang aku tujukan surat ni tau...

Dan kalaulah orang yang sama-sama kenal beliau yang aku maksudkan tu tau jugak... Arghhh~~!!!!

*Blush*

Suka hati la kan, blog aku... Just tak nak reveal je sape yang aku maksudkan. Tapi kalo "penghantar SMS" tu baca la blog nih... Aaa... Maluuuu~!!

Siap aku check kot semua list follower aku... Pastikan bahawa orang yang berkenaan adalah bukan follower. Melalui fesbuk, dia bukan follower aku. Melalui blogger.com dia takde blog. Melalui twitter? Juga tidak wujud. Jadi dia taktau update. Habis, ape ke motifnya aku buat entry ini??

Bak kata Mark Royston,

"Only God knows what to do to help you." Dengan slang dan gaya Mr. Ahamed Khan.

Mau tido. =)

Harini kelas petang. Akan pergi dengan penuh semangat.
Post a Comment