Tuesday, August 3, 2010

Ehem!! Kepada Saudara Yang Berkenaan...

Klasik tak main tulis-tulis surat camni?? Tak clear bleh klik gambar tu untuk tumbesaran. Berjiwang-jiwang pukul 4 pagi lebih... Apa kejadah semua ini???


Ni semua sebab SMS dier la tadi. Haih... Tolong laa... Aku merayu gila jangan buat aku syiok sendiri pikir yang makhluk Allah yang subhanallah hensem tu suke aku. Eii... Eii... Nak buang jejauh perasaan tu boleh???

Tak logik lah sebab 1 word dia boleh buat aku melting dibuai-buai perasaan camtu? Padahal orang tu kot tak maksudkan apape. Aku saje yang over-over perasan. Tskk... +_+"

Ok myluvly cutiey.. *Terus pitam lepas baca SMS*

Tapi buang-buang pun, kat blog ni jugak la aku mengadu. Celah mana nak buang kalau dalam blog ni jugak yang aku simpan...

Tskk... Kalaulah orang yang aku tujukan surat ni tau...

Dan kalaulah orang yang sama-sama kenal beliau yang aku maksudkan tu tau jugak... Arghhh~~!!!!

*Blush*

Suka hati la kan, blog aku... Just tak nak reveal je sape yang aku maksudkan. Tapi kalo "penghantar SMS" tu baca la blog nih... Aaa... Maluuuu~!!

Siap aku check kot semua list follower aku... Pastikan bahawa orang yang berkenaan adalah bukan follower. Melalui fesbuk, dia bukan follower aku. Melalui blogger.com dia takde blog. Melalui twitter? Juga tidak wujud. Jadi dia taktau update. Habis, ape ke motifnya aku buat entry ini??

Bak kata Mark Royston,

"Only God knows what to do to help you." Dengan slang dan gaya Mr. Ahamed Khan.

Mau tido. =)

Harini kelas petang. Akan pergi dengan penuh semangat.

8 comments:

Anonymous said...

sepak laju2 tu..agak2 berapa km/jam?

Cik Agogo said...

::anonymous::
sepak laju2 adalah bergantung pada kelajuan maximum kenderaan orang yang buat hal. kalo keta dia ada turbo... mau sampai 270km/j bleh pegi. takde hal.

~Cinta Cukulet~ said...

tp sebenarnya kamu harap dia baca kan?kan?kan?..hahahaaa ;p

Cik Agogo said...

::cinta cukulet::
antara ya dengan tidak... tapi ape pun, dalam blog je la mampu nak luah pun... reality... adoii... not so me lah... nak pulak orang yang kite suke tu, jenis agak baik2... tak nakal sangat... sikit lurus bendul... sangat2 good looking... nak terlepas cakap saja2 pun rasa macam malunye la haiii...kalo kawan2 yang jenis nakal2 tu tak kisah pun nak panggil ape pun...

aduiii...complicated kan hati ni?

fnd said...

Aku suka kat sorg girl ni...aku pun tulislah kat blog.pastu aku bagi dia bc..perempuan tu slumber je suruh aku tulis lg

Cik Agogo said...

::fnd::
aku ada masalah sikit kalo nak suruh orang yang aku suka tu baca blog aku. nanti aku meroyan tak tentu pasal.

xordy said...

oooo, baru aku tau perasaan ko kat aku selama nih

Cik Agogo said...

::xordy::
BILA MASAAAA???!!!!

bukan kau lah. ada sorang incik-nama-dalam-tulisan-jawi dekat fesbuk.

nama ko takde tulis jawi kan?

jangan nak mengada-ngada tukar nama lepas aku komen ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...