Friday, August 20, 2010

Dia Berlagak Gay.

Macam biasa. Hari-hari stalk profile orang-orang yang aku macam suke tengok-tengok... Usya-usya... Serba-serbi suka lah...

Salah satunye yang aku admire dalam diam-diam.

Tengok-tengok balik.

Ada plak status in relationship.

Dengan sape?

Bukan aku.

Orang lain. Sama jantina plak tu. Bila cakap "Ko gay ke?"

Dia balas, "Hihihi..."

Err... Apa makna semua ni? Malas nak caye, tapi, statistik menunjukkan bahawa seorang mamat berwajah jambu, potential dia menjadi gay adalah sangat tinggi.

Tapi aku apa kisah ye tak? Paling lama aku crush ngan orang pun setakat 5-6 bulan je. Lepas tu aku crush dengan orang lain pulak.

Cuma sekarang takde idea nak crush dengan sape.

Ada cadangan?

3 comments:

Anonymous said...

orang melayu cepat prasangka,
"kalau mamat tu tak dak awek/gf, mesti dia gay punya.."

bulan puasa nie, ingat yang baik2 sahaja..

bukan bermakna kalau BUKAN bulan puasa kita boleh ingat yang sebaliknya..

kalau was2, carilah laki yang sederhana sahaja..

kalau masih was2 jugak, carilah laki yang dah berkahwin dan punyai anak..gerenti bahagia dan 'subur' punye~!...hehehehehe

Cik Agogo said...

::anon::
bukan prasangka lah. dia bleh senyum malu2 bile tanye gay ke tak... what to do? lagipun memang trend kot skang in relationship kat fesbuk semua nak letak sama2 jantina.

selalunya pmpuan je wat camtu... ni tibe2 laki pun lebih kurang. haih. lain macam je kot... hahaha...

++ mana aku tau dia ada awek ke tak... aku crush pun sebab dia jambu. hahaha...

epalejau said...

hahahaha..jambu. kalau aku frust kot..ada banyak sebab kenapa nak frust.

1) sebab dia da in a relationship
2) sebab dia jambu
3) sebab dia gay

hahahaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...