Friday, August 20, 2010

Dia Berlagak Gay.

Macam biasa. Hari-hari stalk profile orang-orang yang aku macam suke tengok-tengok... Usya-usya... Serba-serbi suka lah...

Salah satunye yang aku admire dalam diam-diam.

Tengok-tengok balik.

Ada plak status in relationship.

Dengan sape?

Bukan aku.

Orang lain. Sama jantina plak tu. Bila cakap "Ko gay ke?"

Dia balas, "Hihihi..."

Err... Apa makna semua ni? Malas nak caye, tapi, statistik menunjukkan bahawa seorang mamat berwajah jambu, potential dia menjadi gay adalah sangat tinggi.

Tapi aku apa kisah ye tak? Paling lama aku crush ngan orang pun setakat 5-6 bulan je. Lepas tu aku crush dengan orang lain pulak.

Cuma sekarang takde idea nak crush dengan sape.

Ada cadangan?
Post a Comment