Friday, August 13, 2010

Aku Boring Tengok Semua Blog Post Ucapan Selamat Berpuasa...

Jadi...

Kat sini aku nak tempek lirik lagu feveret aku sekarang...


"Perhaps, Perhaps, Perhaps"


You won't admit you love me.
And so how am I ever to know?
You only tell me
Perhaps, perhaps, perhaps.

A million times I ask you,
And then I ask you over again.
You only answer
Perhaps, perhaps, perhaps.

If you can't make your mind up,
We'll never get started.
And I don't wanna wind up
Being parted, broken-hearted.

So if you really love me,
Say yes.
But if you don't, dear, confess.
And please don't tell me
Perhaps, perhaps, perhaps.

If you can't make your mind up,
We'll never get started.
And I don't wanna wind up
Being parted, broken-hearted.

So if you really love me,
Say yes.

But if you don't, dear, confess.
And please don't tell me

Perhaps, perhaps, perhaps,
Perhaps, perhaps, perhaps,
Perhaps, perhaps, perhaps. 

Aku cuba cari yang Yuna menyanyi punye kat Youtube, tapi tak jumpa... Takpe la... Yang ni pun cukup sedap dan sexy untuk didengar. :)) Lain-lain feeling macam cilake... Hari-hari dok ulang2 pun yang Yuna menyanyi je...

Dan mestilah sangat bermakna lagu ni untuk aku yang kecut perut nak confess depan secret admire itu. Apakah gila? Muahahahaa...

Klasik kan? Mesti lah... Cik Agogo memang suka layan lagu-lagu camni...




Ok. Selamat berpuasa. Heh.

2 comments:

Anonymous said...

huh..betul2 awek agogo nie..huhu

amoi said...

I agree with you!

aku niat nak komen blog orang sekali entri latest "SELAMAT BERPUASA bla bla bla". T____________T

------------

Recent Post
Entri Ini Bukan Untuk Kontest Mohd Khairuddin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...