Friday, August 20, 2010

Shah Alam Best. Taknak Balik Kuala Selangor, Boleh?

Arghh... Sudah hari Jumaat. Tinggal Sabtu + Ahad je untuk menghadapi next week yang penuh-penuh dengan test. Berderet kot.

Oh, ye... Akibat kebosanan melampau gara-gara dah start cuti mid-sem dan terpaksa duduk di Kuala Selangor, aku mengambil keputusan balik je Shah Alam. Bukan nak balik Penang. Haha. Malas kot balik Penang. Jauh sangat. Shah Alam kan dekat je. Lepak rumah kazen aku ni hah.

Pegi Shah Alam nih, bleh laaa aku nak kuar beli barang-barang tesis nanti. Semalam baru kuar pegi beli barang-barang tu. Hari sebelum tu kuar beronggeng dengan kawan-kawan. Ingatkan ada yang da upload gambar. Boleh la curi-curi letak dalam blog ni.

Kuar beronggeng merapu-rapu pulak tu. Apa jadah pegi i-City petang-petang? Tapi syiok jugak la pegi petang-petang. Sebab takde orang langsung. Jadi kami berlima boleh bergambar secara berleluasa dan berlari-lari berkejaran dengan haiwan-haiwan liar yang statik kat situ. Termasuk la dinoso.

Lepas tu kami pegi berbuka dekat kedai Malaysia Negaraku. Style dowh tempat tu. Makan 2 hengget saje. Abeh makan, kene basuh pinggan sendiri. Macam zaman-zaman hostel dulu-dulu... Aduhh... Windu kot duduk MRSM dulu. *Ehh... Masa kat MRSM, ada kene cuci pinggan sendiri ke? Lupa sudah.*

Haha. Entah apa merapu petang-petang Jumaat ni. Sebenarnya tengah berperang dengan perasaan sendiri nih... Nak balik Kuala Selangor ke tak sebab cuaca kat luar pun macam tak bagi aku balik je... Haha...

Tapiiii... Balik pun ada ape ye tak? Nak harap aku study untuk test-test minggu depan tu? Jangan harap lah.

Ehehh... Tengah hepi-hepi nih sebab semalam amoi jual component elektronics tu cakap aku comel... Dier boleh suke tengok aku gelak. Suke, suke jugak... Janji bende RM85 dia bagi kurang sampai jadi RM60... Style apa... Haha...

Ntah apasal aku hepi sangat nih. Merapu betul...
Post a Comment