Monday, August 16, 2010

Hoii... Hoiii... Hoii... Sila Sedar Diri Sikit!!!

Bukan nak marah sapa-sapa...

Cuma peringatan untuk diri sendiri je...

Skang cuti. Lepas cuti adalah minggu ke- 7. Whattt??? 7???

Matilah.

+_+" ----> Tapi tesis tak bergerak-gerak. Watdehel ni As???

Help! Help!!

******************************************

Oh, pasir litter box budak 2 ekor tu dah hampir habes. Sila rajinkan diri kuar pegi beli sekarang. Nanti dorang murka. Bila murka, camni la jadinye. Emo lebih la budak-budak 2 ekor tu.

Tipu. Aku yang dera dorang camni. Hahahh... Sexy apa kucing telinga terkepak. 

Comel kan? Comel kan?


Sorry la aku masih tak pandai nak guna Fotowall kat ubuntu nih... Kekok gilaaa... Tu hasil merepek sikit...

*******************************************

Harini takde entry makanan sebab saya decide nak makan oat je berbuka nanti. Langkah-langkah awal untuk diet setelah masuk hari ke-6 puasa. T__________T"

Harini jugak hati berbunga-bunga riang sebab semalam sang secret admire cakap dia sayang saya. Wahahah. Saya???

Ok. Mari teka. Dia sayang aku sebagai??

a) Kawan-kawan.
b) Seorang budak selamba lagi comel.
c) Superhero dalam kelas. *Dier tau ke aku superhero ni?*
d) Classmate / Groupmate / Jiran tetangga / What-so-ever-mate. *Bila masa kita blaja sama sekelas?*
e) Jadi awek aku je lah. Long term relationship, nak?
f) Semua di atas.
g) Takde yang betul.

Hah... Jawap... Jawap!!!

P/S : Incik secret admire dalam diam-diam... Awak pegi layan lagu "Perhaps, Perhaps, Perhaps" buleh? Kira macam saya nyanyi kat awak la. Haha...

5 comments:

- F i D - said...

saya teka D utk dadu..muktamad

CERITA LEBAT said...

gua pilih yg jadi makwe tu..kah3

Anonymous said...

h takdo ka?

epalejau said...

aku nak tekaaaa..
B.
tettt!

Cik Agogo said...

::fid::
mungkin betul.... T____T


::cerita lebat::
makwe? adeii... tak interested sangat lah.


::anon::
h? ada. harimau!


::hadra::
hahah... betul~~!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...