Wednesday, July 28, 2010

Lensa Buruk The Contest

First-first terjah blog akak Ell sebab tajuk dia yang menarik ni, terus nampak nama kena tag untuk join contest ni jugak. Bwahaha... Punya la excited nak join contest ni sebab contest ni cuma untuk kamera bawah 10 MP je. Dan atas dari 1.3 MP. Ecehh... Kira aii layak la join. Kebetulan aii agak suka tangkap-tangkap gambar ni.

Ini penganjur yang baik hati serta budiman itu.


Comel bukan? Harap-harap ada la markah extra sebab puji-puji ni. Heh. xP

Ok... Tanpe membuang masa, mari kita tengok gambar apa yang aku gedik sangat nak letak bertanding mencuba-cuba nasib ni. Ini pun lepas buat rujukan dekat blog-blog lain yang dah bertanding, sebab ingatkan kena gambar hitam-putih je. Sekali kaler pun buleh daaa...

Taraaaa... Ini diaaa...

Macam pernah je upload gambar ni... Tapi entry mana ya... *malas nak cari*

Tajuk foto : Epal-Epal Kenduri
Model Telefon Bimbit : Nokia 5610 Xpress Music
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana ....

Cerita-cerita dalam blog (sampai yang sempat saye jengah-jengah) semua ada gambar dan tentunya gambar sendiri-sendiri. Best woo baca blog bergambar yang tak guna gambar gugel. Unik wohhh~~!!!

Pastu syarat-syarat...

Hmm... Bla... Bla... Bla... Pumpang...Pumpang... *Bley pi sini baca* Suma setel. Rasa-rasa dah cukup umo syarat dah ni. Ok. Setel. :p

Tak lupa jugak jampi sikit-sikit untuk menang sambil tiup-tiup dekat laptop sikit.

Err... Kena tag kawan-kawan ke?

Sapa terbaca ni, wajib buat. Kalo takkk... Esok pagi korang bangun tido, kepala botak sebelah. Hahahh... Takut tak?? Takut takk???

2 comments:

cik aiLebiu said...

hehe..comel caption gambar tu..epal2 kenduri...:)

~ Lady ell ~ said...

laju bedesup buat...:)

cantik epal2 kenduri tu..harap ada tuah..haha sumpahan tu mmg menakutkan..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...