Sunday, August 19, 2012

Raya Raya Raya

Ade orang tak dapat balik harini, due to dia lambat check-in utk flight. Maka... Esok je baru balik... Dan lusa baru sampai... Haishh... Cobaannnn...

Raya kalini kureng mencabar sket sebab ramai lak dah alert aku dah keje... Maka duit raya pon dah kurang... Except untuk yang mengamalkan policy yang belum kawen boleh dapat duit raya...

Pastu start2 tanya bila lagi, bila lagi... Aku buat2 blank dan tak paham...

Bukan tanak kawen cepat... Masalahnye tetibe aku terpikir... Aku tak puas lagi beraya dalam Malaysia ni... Hurmmm... Ade orang tu kan keje UK... Macam... Of course kalo aku kawen, aku kene follow stay mana kan...

Sebab keje aku skang ni bukan la gempak sangat pun... Tunggu masa je nak berenti atas sebab yang cenggini... Yelah, kalo orang dah memang stabil di tempat orang, kenapa nak downgrade semata2 utk kepentingan orang lain... Baik kumpul ape yang patut kan???

So, ntah. Aku takleh bagi jawapan lagi bila yang bila tu... Bila nak makan nasik minyak semua... Aku pon berbelah bahagi... Btw, jodoh awal, dtg seru, jadilah macam mana Allah nak benda tu jadi...
Post a Comment