Sunday, August 12, 2012

Chenta Hearty Baru

Opkos la orang yang pentingkan diri ada device yang jenis payah nak share dengan sapa2. Hewhewhew...

Jailbreak untuk sharing is caring dengan orang lain? Nanti lah bila rasa memerlukan sesangat. So far asalkan boleh ber-facetime ngan Incik Jep saje sudah memadai... Sebab hazab sesangat membayar bil tepon bulan lepas mencecah RM300 akibat bergayut dengan Incik Jep. Beliau juge suffer bayar bil telepon sendiri...

Tak lupe juge bersembang gune LINE serta whatsapp dengan orang2 tertentu saje. Pe barang antar SMS ngan call berbayar kan...

Oh ye. Still dengan DiGi... Tukar plan je. Benda semua sama je macam guna HTC Wildfire dulu... Dan HTC Wildfire tersebut telah selamat diamanahkan kepada Angah... Harap beliau menjaga sebaik mungkin camne aku jage.

Tak sabar nak tunggu bulan September. Last vacation menggunakan voucher percutian sumbangan HTC Wildfire tersebut. Hewhewhew...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...