Tuesday, February 1, 2011

Hihihi... :D

Currently aku agak bz nak update blog satu lagi tu. Tapi nanti-nanti la kot baru reveal. Haha. Nak reveal blog baru tu bukan sebarangan bleh reveal. Kene mintak persetujuan ramai. Wahaha. Aku bukan macam Uncle Seekers tu berani-berani je nak dedahkan citer dier ngan mantan permaisuri. Huhu....

dengki tanak letak link Uncle Seekers sebab dia tiba-tiba da ada banyak follower

So... Nanti tunggu je la blog tu. Kalo takde apape, maybe lepas besdey aku kot baru reveal. Skang baru stage permulaan. Tapi takde best sangat pun blog tu. Cuma blog pasal sesebuah perjalanan je. Jalan-jalan mana? Apadia? Haa... Tunggu... Sebab memang takleh cerita kat blog kat sini.

Pasal kalo nak cerita kat sini nanti mampus korang muntah darah baca. Ngaku je la padahal punya liat nak cerita pasal jalan-jalan kat sini. Trip pegi Singapore tu pun dah setahun lebih tak update-update.Caring jugak aku kan nak elak korang muntah darah, atau bernanah mata baca. Hehe.

Jadik jangan plak nak merusuh kalo nampak blog ni terabai. Eh, buat statement macam la orang suka baca blog dia. Haha.

Punca lain takleh update sangat:


Enter key dah kene block.

Takleh nak buat apa dah. Huhu.
Post a Comment