Monday, February 28, 2011

Quick Update.

Sebelum test DCS pukul 3 ni.

Actually ni life untuk student engineering yang jenis amik engineering course yang tahap berani mati.


Untuk semua bakal-bakal engineer... Kebanyakkannye macam ni lifestyle dier.
See... Bukti. Mana ada bakal-bakal engineer ade mase nak curang-curang atau kuar flirt dengan orang lain. Hehe. :P

Bleh klik untuk saiz sedap-sedap mata memandang.

2 comments:

epalejau said...

jangan kata bakal engineer la as..
aku yang bekas bakal lebrian dan bekas bakal guru pun..
sentiasa macam tu je kitaran idop.
hahahahaha..

Aslina said...

::hadra::
kalo da nama tu student u ke kolej ke ape kan... memang itu la kitar idup dier kan??? tambah plak jenis sep duit malas nak bersosial... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...