Saturday, February 26, 2011

Random #60

Barang sape nak cari wife memang jenis super-duper pandai masak dan educated, sila la stalk-stalk kawan-kawan anda yang blaja nun jauh di luar negara. Nescaya tak mengecewakan perut dan tekak anda.

Wakakaka... Aku lupa sapa punya statement ni. Tapi sumpah memang takleh blah ah. :D

3 comments:

MATAHARI said...

hhaha, mereka dah kerja dah pun kat malaysia. aku je yang x abis studi

Aslina said...

::matahari::
then usya junior2 dorang. heeee :D

Mat Pintu said...

salam kenal;

hermm~ ada kebenaran jgk kata2 sedari...


rockcintan.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...