Sunday, September 6, 2009

Xtvt Buang Masa (Hahaha~~!!)

Mesti korang perasan tibe2 kat sebelah kanan blog aku ade poll. Siap suh vote lagi orang itu. Haha...Mesti korang tertanye2 apahal minah ni...Masuk air ape tibe2 buat poll sebegitu rupe...

Tak ahh...Aku belum mereng...Saje je wat poll untuk menyedapkan hati sorang manusia itu...Hehehh... Beliau mempunyai tahap ke-perasan-an yang tinggi bahawa beliau boleh sepopular Mawi. Apehal la kan...Layan je... Kata buah hati sorang...Oppss...

Hahahh...Sila la undi sesedap rasa...Takde expired date pun poll tu...Tapi undian hanya sekali je kot...Ikut IP address...Kalo tak pun ikut korang punye login email...Kot laa...Entah...

Undi ikut la ape korang suke...Huhuhh...

5 comments:

13may said...

hensem!

:D

Boneka tak sakit said...

gemuk sikit ensem! tapi aku benci tol lah lelaki rambut belah tengah!!

so berdasarkan fakta itu aku akan vote

tak ensem langsuing!!

muhahaha

p/s-ok je

i.am.belle said...

owh aku mahu komen kat sini.

orangnya manis lemak berkrim disukai ramai :}

zan-xray said...

boleh la buat calon suami muahahaha

aslina said...

::13 may::
aik? sesama lelaki pun ley komen hensem? huhuhhh...biasanya lelaki tak brape nak bersetuju antara satu sama lain...

::boneka tak sakit::
aku pilih gambar secara rawak la...kebetulan gambar ni nampak kiut...aku letak je...

::belle::
dier memang mempunyai ramai peminat, belle...ramai sangat nak berkenalan ngan dier...huhukk~~!!

::zan-xray::
memang dalam list calon pun...banyak la kriteria2 yang bertepatan dengan pilihan hati...ahax~~!! xP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...