Sunday, September 6, 2009

Xtvt Buang Masa (Hahaha~~!!)

Mesti korang perasan tibe2 kat sebelah kanan blog aku ade poll. Siap suh vote lagi orang itu. Haha...Mesti korang tertanye2 apahal minah ni...Masuk air ape tibe2 buat poll sebegitu rupe...

Tak ahh...Aku belum mereng...Saje je wat poll untuk menyedapkan hati sorang manusia itu...Hehehh... Beliau mempunyai tahap ke-perasan-an yang tinggi bahawa beliau boleh sepopular Mawi. Apehal la kan...Layan je... Kata buah hati sorang...Oppss...

Hahahh...Sila la undi sesedap rasa...Takde expired date pun poll tu...Tapi undian hanya sekali je kot...Ikut IP address...Kalo tak pun ikut korang punye login email...Kot laa...Entah...

Undi ikut la ape korang suke...Huhuhh...
Post a Comment