Saturday, September 19, 2009

Kad Raya. Canggih Vs. Tradisional

Huhu... Malam raya baru nak publish pasal kad raya. Entah sekarang ni aku ade mood atau tak nak beraya esok setelah konon2 penat la alih2 barang kemas umah. Kemas ke?

Nak citer pasal kad raya plak. Tahun ni sorang blogger je suh aku kutip kad raya kat blog beliau. Jadi tanpe buang mase, aku pun display je la kat sini. Tq banyak2 la. Erm, kalo ade blogger lain suh kutip kad raya, sorilah tak perasan sebab dah jarang jenguk blog orang. Ini pun sebab dier menjerit kat shout box tu suh gi amik. Elok la kirenye aku tempek sini.

Leh tekan gamba kad ni untuk gi blog orang yang kasik kad ini.

Dikesempatan ini aku juge nak ucapkan berbanyak2 terima kasih kepada mereka yang sudi pos kad raya kat aku. At least ada jugak la kad raya pada tahun ni. Dari tahun lepas 2 keping je...Tahun ni dah naik jadi 5 keping.

Saja mau tayang jugak kat sini.


Dari kiri, atas : Cinta Cukulet, Zatiel, Zowie.
Bawah, dari kiri: Hadra, Jam

Dan kepada yang bagi kad raya kat Fesbuk, Frenster, tag kat Tagged, ngan mana2 je la social network lain...Terima kasih banyak2. Semoga lepas aku publish entry ni mood raya datang dengan tiba2. Huhu...

Nak feeling2 raya macam dulu2...
cry03
Post a Comment