Monday, September 21, 2009

Raya...? Raya ke?

Aku tension. Tiba2 enset aku tak dapat detect memory card plak. Kalo tak aku dah nak upload dah gambar Aiman hensem pakai baju melayu. Sumpah memang hensem. Kalo Cinta Cukulet tengok tu memang confirm angau tak sudah2 sampai raya ke-10.

Okeh. Raya aku biasa2 saja. Tapi letih jugak la semalam abang aku beriye2 nak pusing satu island mencari sedara-mara. Sorry le kepade sedara2 dan "pengutip cukai pintu" yang datang ke umah petang2 sebab kami takde kat umah. Harap moto je ade 3 kat depan tu... Tapi takde orang pun.

Oh ye! Nak bagi korang sume bertambah jeles tahap maksima...Aku masih lagi dapat duit raya. Haha~~!!! Dun sangka I dah 24 takleh dapat duit raya ye...

Okeh. Sebab aku rasa enset aku dah mule buat hal sebab aku asik tukar2 simkad... Rasa2 wajar tak aku pegi cari USB Modem? Atau sapa2 yang keje Dell boleh tak tolong aku explain kenapa aku tak boleh guna slot simkad untuk mobile broadband kat tempat bateri tu? Padahal aku check profile, ada je untuk Celcom...?
Post a Comment