Tuesday, September 15, 2009

Perbandingan

Oleh kerana ada yang bertanya itu hari pasal pergelangan lengan baju yang aku tak brape nak berkenan tu... So, kat sini ada la aku nak display 3 jenis lengan baju... Enjoy~~!!

laalaaa


1. Smock Production Floor. Aku bawak balik sebab nak basuh. Ehehe...yeee



2. Baju rider aku naik moto pegi ke mana2...yehee


3. Baju hawt ala2 Datuk Ct. Nurhaliza.


Kan lebih kurang je semua? Time2 raya nak jugak aku merasa tak seperti memakai smock atau menjadi rider. Nak jugak jadi ayu2 time raya...cry03


P/S: Perasan tak entry aku kalini banyak benda gedik2 ni? Thanks to Kak Nora (Rose Harissa) sebab letak entry pasal cara2 nak buat menatang gedik ni secara simple kat blog dia...Hihi~~!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...