Saturday, August 1, 2009

Huaaa... Tinggal Sorang2...

Semua2 balik kampung secara mengejut tadi. Rasanya ada la kot sedara terdekat kakak ipar aku meninggal. Huhu. Dalam kelam kabut dorang nak bersiap balik ke Bota Kanan, tiba2 hujan. Satu umah lancarkan misi mencari payung. Semalam jumpa. Harini dah ilang. Bukan kene curik. Tapi dah susun2 sesedap hati, men campak2 barang sana-sini...Abeh sume barang2 tatau lokasi kat mane. Abang aku la SMS tanye mane pegi payung merah tu. Padahal dah nak sampai kampung dier dah. Aku yang bengong2 bangun pagi mase tu pelik tengok umah dah tak same cam semalam. Skang aku dah boleh organize event "Mencari Benda Tersembunyi" dalam umah aku. Sape nak join? Meh datang umah aku. Aku sorang2 kat umah ni. Bertemankan pekerje2 yang tengah repair umah. Aku lari nyorok dalam bilik. Malas nak kuar. Sape2 yang free sangat2 harini, jangan ragu2 buzz aku kat YM. Aku tengah bosan. Nak kuar jalan2 ngan Jonny, hujan tak reda lagi kat luar tu.
Post a Comment