Saturday, August 29, 2009

Iklan

Lama dah nak war2kan mende ni...Tapi malas ya Rabbiiiii....Tatau nak kata lah. Sebenarnye nak welcoming new blogger...Padahal dah lama dah orang ni wujud dalam arena blog-berblog ni. So...Ni my kazen. Darweena... Sila2 la melawat blog beliau...Hehe...Leh tekan kat pic tu untuk pegi blog beliau.


Amaran: Kalo sape2 usya blog dia sebelum waktu berbuka, harap puasa anda steady dan jangan goyah bila tengok blog dia yang ada banyak gambar makanan. xP


P/S: Kak Syima...Kat blog dia banyak citer panjang2.

4 comments:

ain said...

lapo2..
hahaha.

Nort said...

salam singgah wahai tuan tanah

faiq said...

slmt ari merdeka

~~~+....mS arWeEn....+~~ said...

huhu...
time kaseh sbb buat iklan ni...
ehehe...
yg celebrate besday tu x plan pun...
cuma plan nk buat pie tu ja...
nnti kalo free, mai la berbukak posa kat umah... tp bgtau dulu, sat lg kalo x masak, jenuh dok beratoq nk amek bubur lambuk kat masjid..
ehehehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...