Friday, August 21, 2009

Hahhh~~!!!

Harini aku bersiaran dari opis. Sebab terkejut punye pasal. Serious. Hari2 kat opis...Bile dah macam takde hal apape sementara nak tunggu kul 9 lebih nak turun pegi production floor...Aku akan bace Utusan Malaysia Online dulu. Pastu baru la sibuk2 nak buat keje lain. Aku jugak memang particular tentang apape yang ada terpampang depan mata.

Tapi harini Utusan Malaysia Online nyaris2 buat aku kene heart attack.Korang tau kenapa? Sila tengok gambar print-screen yang aku letak ni dan cari apa yang tak kena kat sini...


Bleh klik besar2 untuk tengok jelas2...Utusan Malaysia oihh...Tolong la peka sikit...Ape tak dengar penyimpan mohor besar ke semalam?
Post a Comment