Tuesday, August 11, 2009

Hahaha~~~ Tolong La Jangan Buat Lawak!!

Bzzttt~~!!

Bunyi enset aku vibrate dikala aku tengah lepak2 belek chip reject sambil fikir camne aku nak tengok ape bende yang wat dier reject dengan lebey mendalam. Malas aku nak layan enset sebab pakai smock yang ala2 jubah tuh...Kene angkat plak pasal enset dalam poket sluar. Tapi elok la aku pun memang dah rancang2 nak ciao dah dari production tu. Balik opis lepak sana plak.

Sesampai kat opis, aku pun belek la enset aku tu. Tah jadah mane la rajin nak antar SMS kat aku. Selalu2 bila bosan aku yang kacau orang. Tapi harini malas nak kacau orang, so tiba2 bila masuk SMS, aku syak Maxis memang saje2 nak kacau2 aku tengah2 hari buta.

Tapi silap beb.

Entah nombor mana 5 digit sesat antar SMS kat aku. SMS pulak tu kemain best. Memang sape2 dapat SMS tu boleh buat orang tu sumpah-seranah berbakul2 sebab hantar SMS last2 minute. Apa gila antar SMS camni?

Sila jalani pemeriksaan kesihatan bg elak penularan H1N1. Bw bukti anda bebas H1N1 pd hr pendaftaran. Layari www.unisel.edu.my utk maklumat lanjut. Dr UNISEL

Huhuhu...Antar SMS pun dah tengah hari rembang. Nak kene daftar pulak esok? Hari Rabu... Seb baik la aku dah daftar awal2.Nasib la tak dapat stiker pun. Bukan aku nak kene amik exam semester nih.

Kalo ye pun nak suruh student buat pemeriksaan kesihatan sekalipun...Inform seminggu awal ke...Tak boleh? Kalo wajib la...Confirm skang kene lempang laju2 dengan doktor... Mane nak rawat yang betul2 kene H1N1 lagi...Yang ter-eksiden ke...Atau yang apape lah. Pegi klinik, kene bayar lebih2 la kan? Huhu...

3 comments:

epalejau is sumone who: said...

haish..
mmg takleh blah la unisel bg arahan camtu..
diorg mmg sungguh2 hati nak buat lawak kat ko!

Signorina Syima said...

unisel ni agak bangsat kan??

siti_z0wiah said...

agaknye unisel baru dapat n0 tel k0 k0t....

muhahaha!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...