Monday, August 24, 2009

Hepotesis Ramadhan #2

Jangan sesekali attend apape program yang ada makan2 seperti breakfast, lunch dan tea-time free bila bulan puasa. Rugi. By the way, boleh buat2 takleh posa...Biasalah, pompuan,kan? Tapi... Jawap la kat akhirat nanti...Phuh!!

2 comments:

gelengkepala said...

tul gak tu, orang pompuan leh laa wat alasan, tapi kalau ada alasan pun takkan la nak makan di khalayak ramai, budak-budak kecik kalau bagi tahu bulan posa pon malau nak makan depan khalayak ramai takut nanti kena ejek tak posa, nie orang dewasa.. aii, naik van mayat laa

aslina said...

::gelengkepala::
ko penah jumpe ke pompuan makan depan khalayak orang ramai bulan2 puasa ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...