Sunday, August 9, 2009

Update! Update!

Isnin haritu last aku update. Alahaiiii...Malas betul nak update. Bukan takde citer. Banyak je citer mau share kat sini. Dari yang dulu2 sampai la sekarang2 ni. Banyak. Tapi nanti lah. Bila dah abeh praktikal 27 November nanti tunggu la aku update sehari sampai 5 entry. Kalo aku tak buat, korang boleh datang serang umah aku.

Woi...Woi...Jangan amik serius ok?

Ni pun saje2 je singgah. Ingat nak la jugak bercerita tentang betapa berjenis2 perasaan melanda diri masa praktikal. Ade suke, ade confuse, tapi banyaknye kagum kot. Maklum la blaja bende baru, memang lah. Anyway, aku baru seminggu memasuki alam separa kerja. Nama pun praktikal kan?

Anyway wish me luck la sampai abeh praktikal. Aku rindu sangat kat Bam2. Err...Tu nama enset aku yang dalam entry lepas. Skang dier cume berfungsi menjadi alarm aku bangun pagi2 sebab ringtone part chorus lagu "Face Down - Red Jumpsuit Apparatus" memang sangat kuat dan agak annoying. Masa kat umah sewa dulu rasa2 Kak Syima pun selalu dengar bunyik alarm tu memekak. Dah la bilik aku tinggi.

Result short sem bila kuar? Apa citer Poji kecoh loan dah masuk dalam Fesbuk padahal semester baru pun tak start lagi? Aku punye la bersabar tunggu kot2 Bank Islam antar SMS bagitau loan dah masuk. Tapi hampeh. Try tunggu minggu depan la tengok.

Aaa...Takleh tido ni...Tolong!!!

5 comments:

i.am.belle said...

aku pun rindu kat Bam Bam xD

zan-xray said...

Aku pun .. tapi aku rindu kat tuan punya Bam2 tu hehe
>
>
> rindu kat en3 dia gak

ain said...

hahahahah,

zan-xray said...
This comment has been removed by the author.
aslina said...

::belle::
bam bam mane tuh? mcm bukan enset aii je...


::zan-xray::
nanti aku update berkoyan2 ye. ko pun leh bace sampai berbuih2 mulut.


::ain::
gelak tanpe sebab?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...