Sunday, June 21, 2009

Ohh...Tak Bestnya...

H1N1.

Sempena tengok Buletin Utama. Berita pasal SRJK (C) Jalan Davidson kene tutup seminggu.

Best bila...
  • Bley cuti time kene kuarantin.
  • Lepak umah sambil tengok tv.

Sikit gila bestnya...

Sangat tak best bila...
  • Time kene kuarantin takley ngade2 nak bercuti2 Malaysia.
  • Nak pegi kenduri2 pun takley.
  • Jiran2 mesti cuak2 je nak sembang.
  • Kuar pun kene bagitau kat pihak berkenaan.
  • Takleh beramah-mesra dengan orang lain.
  • Duduk umah saja pun bosan juga.
  • Baru bersin sikit dah cepat2 kene inform hospital.

KENAPA LA BABI TAK PUPUS HAA?

P/S: Kemalasan nak gugel gambar babi sebab dah 2x display gambar babi kat sini. Rasa kurang sopan. Haha.

5 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

macam mana beliau nak pupus, kita pakat dok ternak...

eh "kita" tu bukan bermaksud kita-kita ni tau hahaha

epal said...

heheh..
nseb bek la ko x buh..
klo x, xlarat nk pc ni lagi ler jawabnya..
;)))

en_me said...

penyakit wabak tewww.. salammms

Signorina Syima said...

kalau dia pupus, akak dh tak boleh nak sebut babi dah....

aslina said...

::cinta cukulet::
ha`ah kan...siap purpose nak bukak ladang paling besar lagi kan?

::hadra::
kalo letak...pc leh hang ke?

::en_me::
tu la pasal...pupus lagi baik

::kak syima::
kite sebut bende lain plak...macam monyet ke... ape ke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...