Monday, June 1, 2009

Masih Lagi Mood Tak Brape Betul

Aku ada 3 wishes sekarang. Harap2 ada la pari2 yang tersinggah dan terbaca blog aku nih.
Wishes aku adalah:

  1. Ada seseorang menyanyi lagu yang aku ajak korang sing-a-along semalam sambil men gitar. Dah tentu la yang diharapkan tu berlainan jantina. Baru romantik. Suruh Ekin yang men gitar untuk aku nak buat apa?

  2. Tak payah pening2 pikir pasal final project tu, tapi bila start buat dan dah siap, group aku adalah yang termantap dan terhebat. 7 minggu dari sekarang.

  3. Aku ada lesen P moto skang. Leceh la nak pegi QTI ngan test. Mana nak ingat bende aku belajar masa nak amik L awal tahun ni itu hari...

Harap2 ada la pari2 yang prihatin. Gud nitez kawan2. Kena tido awal sebab pari2 tak suka kehadiran mereka diskodeng...Zzzz...

Dorang ni pun takpe. Aku tak kisah...
Post a Comment