Monday, June 1, 2009

Masih Lagi Mood Tak Brape Betul

Aku ada 3 wishes sekarang. Harap2 ada la pari2 yang tersinggah dan terbaca blog aku nih.
Wishes aku adalah:

  1. Ada seseorang menyanyi lagu yang aku ajak korang sing-a-along semalam sambil men gitar. Dah tentu la yang diharapkan tu berlainan jantina. Baru romantik. Suruh Ekin yang men gitar untuk aku nak buat apa?

  2. Tak payah pening2 pikir pasal final project tu, tapi bila start buat dan dah siap, group aku adalah yang termantap dan terhebat. 7 minggu dari sekarang.

  3. Aku ada lesen P moto skang. Leceh la nak pegi QTI ngan test. Mana nak ingat bende aku belajar masa nak amik L awal tahun ni itu hari...

Harap2 ada la pari2 yang prihatin. Gud nitez kawan2. Kena tido awal sebab pari2 tak suka kehadiran mereka diskodeng...Zzzz...

Dorang ni pun takpe. Aku tak kisah...

7 comments:

Diarihatiku1976 said...

kalau ada pari-pari yang turun dan baca blog .. aku pun nak gak.... sebab byk benda nak tulis ni...wakakakkakak

Baby Wify said...

kecing..kecing...

pari2 dh mai dah ni..

tapi bila pari2 analisis balik permintaan tuh...kenoottt.... sb ni wishes org malas neh...hehe...

gi amik lesen! (smbil ketuk paler kamo ngn tongkat sakti) ngeh3..

aslina said...

::diarihatiku1976::
pari2 boleh baca BM ke? haha...ini imaginasi semata2...

::babywify::
mana ada malas...takde masa je la...huhu...adeiii...benjol kene ketuk ngan tongkat sakti...huhu...

Basuh Baju said...

pari2 ada blog x? haha

aslina said...

::basuh baju::
ntah la...harap2 dorang ader blog. fairy odd parents pun ader website dah skang dengar2nye...

~Cinta Cukulet~ said...

pari2 tak de..nih..power ranjers datang heheee

aslina said...

::cinta cukulet::
power rangers ader kuasa sakti mejik2 tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...