Saturday, June 20, 2009

Personality Aku Ke?

Huahuahua... Dalam bosan2 mau pilih company mane nak wat praktikal, saje la gi usya2 blog orang. Skang aku suke skodeng blog orang senyap. Malas la mau letak komen. Ntah la knape. Mungkin manyak runsing2 kot. Mana dengan terkejut tibe2 kene psiko supaye gi praktikal semester depan... Mana dengan projek lagi. Ntah la budak2 ni. Janji skang sume tu hampir2 nak setel. Mungkin lah.

Blog pun agak terabai. Kata nak update pasal pegi Terengganu haritu pun masih lagi takde mood. Banyak sangat kot bende nak setel... Tapi skang aku gile men game dalam fesbuk. Sape2 yang rajin on fesbuk mesti selalu je nampak aku online. Kadang2 aku layan jugak kuiz merepek2 kat situ. Kadang2 aku pulun game je lebey.

Ok2. Skang aku nak citer pasal personality test yang aku hangkut dari blog Kak Syima.

Ehh...Jap2...Aku rasa aku penah buat dulu... Leh tengok kat sini. Dulu itu la yang betul. Skang aku rasa aku dah berubah sikit. So, ada la 2-3 jawapan yang agak berbeza kat situ. Biasa la. Dulu ader mengharapkan orang. Skang kan dah solo balik. Gi mampus sama itu pengkhianat. Huhu...Namau emo2 lagi...Dah, ni la nye huraian pasal aku. Agak baru la. Fresh lagi.

Your view on yourself:

You are down-to-earth and people like you because you are so straightforward. You are an efficient problem solver because you will listen to both sides of an argument before making a decision that usually appeals to both parties.
[Hmm...Tu lah. Aku memang jenis sound direct. Takde nak pusing2 je ayat. Biar cepat paham dan cepat wat keje, pastu cepat siap. Pasal problem solver tu, wallahualam la. Skang aku cepat emo.]

The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:

You are a true romantic. When you are in love, you will do anything and everything to keep your love true.
[Skang aku dah berubah jadik romantic plak ke? Dulu munye bukan smart-looking people ke? Luckily i`m not in love again]

Your readiness to commit to a relationship:

You are ready to commit as soon as you meet the right person. And you believe you will pretty much know as soon as you might that person.
[Ni masih sama macam dulu. Sape nak jadik right person aku? Ngaku cepat! Kalo tak aku tembak.]

The seriousness of your love:

You like to flirt and behave seductively. The opposite sex finds this very attractive, and that's why you'll always have admirers hanging off your arms. But how serious are you about choosing someone to be in a relationship with?
[Flirt memang best. Mende ni pun masih sama macam yang haritu. Dan aku masih lagi tak serius untuk terlibat dalam relation dengan sape2. Ape? Yang kat fesbuk? Itu team wonderpets. Memang la.]

Your views on education

Education is very important in life. You want to study hard and learn as much as you can.
[Ini memang betul. Tak kire ape terjadik, aku tetap nak study sampai bile2. Eayy...Nenek umo 78 tahun pun ley dapat pHd lagi pe? Kan?]

The right job for you:

You're a practical person and will choose a secure job with a steady income. Knowing what you like to do is important. Find a regular job doing just that and you'll be set for life.
[Aku dah set yang aku memang nak jadik engineer. Hihihi]

How do you view success:

You are confident that you will be successful in your chosen career and nothing will stop you from trying.
[Ini sikit beza dari dulu. Skang aku dah confident nak jadik sorang engineer yang berjaya.]

What are you most afraid of:

You are concerned about your image and the way others see you. This means that you try very hard to be accepted by other people. It's time for you to believe in who you are, not what you wear.
[Ini pun dah berbeza dari dulu. Dulu konon2 aku dependent sangat kat orang lain. Mungkin sebab skang tengah frust sebab tak sama dengan Mark kot. So, skang aku ader fear yang baru. Ni la diernye. Cuak juga.]

Who is your true self:

You like privacy very much because you enjoy spending time with your own thoughts. You like to disappear when you cannot find solutions to your own problems, but you would feel better if you learned to share your thoughts with a person you trust.
[Huh? Dulu dapat unpredictable. Skang suka privacy plak. Patut la semenjak-dua menjak ni aku buat kuiz dalam fesbuk pasal future tempat tinggal aku asik dapat tanah perkuburan je...Huhu]
Post a Comment