Monday, June 8, 2009

Berikutan Pasal 3R Semalam

Serious wey tak lena tido aku bila pikir statement Rafidah semalam...

Sekarang aku tengah bayangkan satu benda. Kan kerajaan sibuk2 buat kempen satu rumah satu komputer? Sampai ke ceruk kampung dorang terjah untuk kempen ini. Dah tentu makcik2 kat kampung pun takkan nak biar anak2 dorang je men game online la, chatting, YM, Fesbuk, Frenster, semua tu kan?

Mesti ada jugakkan usaha dorang nak dekatkan diri dalam bidang IT. Maklum la sekarang nak cari resipi pun boleh sekadar klik saja. Tak caya bleh tengok iklan2 TM... Maju makcik2 sekarang nih.

Apa yang aku tengah bayangkan?

Dulu, makcik2 ni biasa lepak2 tepi2 tangga umah atau buat mesyuarat tingkap kat dapo umah macam dalam citer2 melayu kat tv. Mesti sekarang lebih maju, kan?

Buat conference kat YM siap dengan webcam.

Amacam? Hebat tak?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...